Op deze pagina kun je een abonnement aanvragen op Vloeren Business Magazine.

Vloeren Business Magazine is de bron van informatie en inspiratie bij uitstek voor de vloerenprofessional: als magazine, als online platform en via de social mediakanalen. Vloeren Business biedt relevante informatie over harde, zachte en elastische vloeren. Van tapijt tot parket en van ondervloer tot onderhoud. Vloeren Business bevat boeiende interviews, bedrijfsprofielen, beursverslagen, projecten en meer. Het magazine verschijnt 6x per jaar.

Vloeren Business Magazine is hét vakblad voor de vloerenprofessional!

Wil je ook 6 keer per jaar op de hoogte zijn? Vraag dan hieronder meteen een abonnement aan.

Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

Let op: Abonnementsprijzen zijn exclusief btw. U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het eindigen van de abonnementsperiode.