Vloeren Business Magazine is het vakmagazine voor de vloerenbranche in de breedste zin van het woord. Het magazine biedt relevante vakinformatie over harde, zachte en elastische vloerbedekking: parket, laminaat, tapijt, vinyl, designvloeren, linoleum, et cetera. Van ondervloer tot toplaag, van ondergrond tot onderhoud.

Vloeren Business Magazine is hét vakblad voor de vloerenprofessional!

Wilt u ook 6 keer per jaar op de hoogte zijn? Vraag dan hieronder meteen uw abonnement aan.

Soort Abonnement

nieuwsbrief

Ander emailadres

Privacyverklaring

9 + 12 =

Afleveradressen buiten Nederland: 
Voor abonnees met afleveradressen in België berekenen wij een toeslag vanwege de hogere verzendkosten. Heeft u een afleveradres buiten Nederland en België? Stuur dan een mail met uw gegevens en het gewenste abonnement naar: abonnementen@businesscontentmedia.nl.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.

Let op: Abonnementsprijzen zijn exclusief btw. U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het eindigen van de eerste abonnementsperiode, hierna is het abonnement per 3 maanden opzegbaar.