Vloeren Business Magazine is hèt vakblad voor de vloeren branche in de breedste zin van het woord. Van ondervloer tot toplaag, van ondergrond tot onderhoud. Vloeren Business Magazine is een multimediale titel: een maandelijks gedrukt magazine en regelmatig online updates via verschillende online kanalen.

 

Waarom adverteren in Vloeren Business?

 • Geruime ervaring: onze mensen werken al jarenlang in de interieurbranche en stellen graag samen met u een (multimediaal) mediaplan op dat optimaal bijdraagt aan uw marketing/communicatiedoelstellingen.
 • Het leesbestand is bijzonder sterk en zeer gericht op uw doelgroep. Het bestand is van scratch af aan zorgvuldig samengesteld, in nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers.
 • Het draait naast een sterk bereik om aandacht. Door middel van hoogwaardige content zijn wij in staat aandacht te genereren en waarde toe te voegen aan uw commerciële boodschap.
 • Het magazine is vormgegeven in de klasse, stijl en allure waarmee producten in de branche doorgaans worden ‘geshowd’.
 • De makers, met hun ruime ervaring op het gebied van interieurbladen maken, zijn stuk voor stuk verankerd in de interieurbranche.
 • De attentiewaarde van het magazine is zeer hoog.
 • De verschijningsdata houden rekening met de aanloop naar alle belangrijke inkoopmomenten in de markt.
 • Wij bieden u een perfect online platform om uw printuitingen mee te combineren.
 • Wij zijn in staat om in het mediaplan ook andere interieurtitels aan te dragen. Business Content Media is uitgever van Interior Business, Bedding Business, Home Deco Business en Vloeren Business. Tevens verschijnt 2 x per jaar Ambiance, Interior Business Horeca.

Adverteren in print: ‘show it!’ U wilt meer omzet of u wilt uw merk periodiek ‘laden’. Want u wilt meer omzet… Etaleer dan uw producten en/of diensten aan de branche. Wij bieden u hiervoor een multimediaal platform. Het magazine is het ideale medium om zeer gericht bedrijven uit de vloeren branche te bereiken.

Specificaties

Oplage: 2750
Frequentie: 6 edities per jaar
Bereik: parketspeciaalzaken, woninginrichters, projectinrichters, fabrikanten, groothandels, branche organisaties; iedereen die zich als professional met het fabriceren, (ver)kopen en installeren van vloeren bezighoudt.

Aanleveren advertentiemateriaal: traffic@businesscontentmedia.nl Deadline: 14 dagen voor verschijning Formaat in mm : A4; 210 * 297 (aflopend +3mm) – Zetspiegel: 190*277

Online Adverteren Vloeren Business is zoals gemeld niet alleen een printtitel, het is tevens een online platform waar interieur professionals regelmatig op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in de branche. U kunt uiteraard ook online adverteren op www.vloerenbusiness.nl.

Vormen van online adverteren zijn:

 • Banners in de vorm van rectangles, bannerblocks, advertorials, etc.
 • Advertenties/advertorials in de Business Daily (e-newsletter)
 • Partner e-mailings
 • Digitale dossiers

Business Content Media beschikt over ruim 5.000 zakelijke e-mailadressen in de interieurbranche. Andere interieurwebsites die voor u ook interessant kunnen zijn: www.interiorbusiness.nl www.homedecobusiness.nl www.beddingbusiness.nl

Neem voor alle online en offline advertentiemogelijkheden, tarieven en verschijningsdata contact op met:
Richard van der Hak

E-mail: richard@businesscontentmedia.nl

Tel: +31(0)6-15838576