Bijlard International  heeft met Bram van der Boon een nieuwe accountmanager in huis en de fabrikant uit Zoetermeer stelt deze graag aan u voor.

“Maak kennis met onze nieuwste aanwinst, Bram! Op 1 november is hij als accountmanager bij Bijlard International in dienst getreden. Met een schat aan ervaring en een tomeloos enthousiasme voor zijn nieuwe rol, heeft Bram zich al snel thuis gevoeld in ons team van vertegenwoordigers. Zijn diepgaande kennis van onze producten en klanten stelt hem in staat om waardevol technisch advies te bieden, terwijl zijn focus op het opbouwen van langdurige klantrelaties de hoeksteen vormt van zijn aanpak. Bijlard en onze klanten kunnen zich verheugen op de voordelen van Bram’s toewijding aan kwaliteit en duurzame samenwerking.”

Bram is woonachtig in Ederveen en zal vanuit daar zijn rayon gaan bewerken.

De 52-jarige Bram verwacht veel van zijn nieuwe baan en is nu al enthousiast.  “Sinds mijn aanstelling word ik goed in het team opgenomen met de andere vertegenwoordigers, ik voel me nu al helemaal thuis”, aldus Bram. “Omdat veel van deze producten en klanten voor mij niet nieuw zijn, kan ik een goed technisch advies geven. Daarnaast bouw ik het liefst klantrelaties op voor de lange termijn. Uiteindelijk is dat niet alleen voor Bijlard gunstig maar ook voor de klant”.

 

U kunt Bram bereiken op telefoonnummer 06-13069923 of bram@bijlard.com.