Na 1,5 jaar actief te zijn geweest op de huidige, destijds grotere, locatie is het alweer zover: ruimte tekort. Noodgedwongen moet het Groningse merk Floer alweer verhuizen. Waarom FLOER (vloerenmerk en groothandel) gaat verhuizen ? ‘Floer groeit hard’, aldus Matthijs, operationeel manager en mede eigenaar van en bij Floer. ‘Dit is ook te zien aan de notering in de top 100 van de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Vanwege deze groei is er meer ruimte nodig, voor de medewerkers en onze voorraad vloeren.”

”Op een bepaald moment blokkeert een locatie de werkzaamheden en plannen die je maakt voor de toekomst. Plannen in uitbreidingen van collecties, voorraad maar ook het Floer team op kantoor. Op dat moment moet je doorschakelen en op zoek naar meer ruimte ’’, vertelt Matthijs enthousiast verder . ”Een extra locatie leek ons (nog) geen handige optie, dus hebben we toch maar besloten afscheid te nemen van ons huidige pand, ondanks dat we hier 1,5 jaar geleden flink in hebben geïnvesteerd. Het nieuwe pand is drie keer zo groot en heeft een magazijn van bijna 2000 m2. Daar kunnen we weer mee vooruit.”

Het nieuwe pand van Floer is gevestigd aan de westkant van de stad Groningen op het bedrijventerrein ‘Hoendiep’. Begin februari verwacht het vloeren merk te verhuizen.