Met trots kondigt BerryAlloc zijn 2 nieuwste brandcorners aan! Eerder dit jaar hebben Actielaminaat in Eindhoven en Planck in Purmerend een deel van hun showrooms volledig toegewijd aan BerryAlloc.

Stefan Van Dommelen, eigenaar van Actielaminaat, heeft deze periode van gedwongen sluiting benut om samen met zijn team de hele showroom onder handen te nemen en installeerde ondertussen ook de BerryAlloc brand corner. Consumenten kunnen er nu de high pressure floors en vinylplanken en -tegels van BerryAlloc ontdekken. Maar ook de nieuwe parket collecties ‘Les Essentiels’ en ‘Les Exclusifs’ zijn opgenomen in het aanbod.

Het Nederlands BerryAlloc team. Van links naar rechts: Hans van Kralingen, Heleen Manussen, Yvonne Brok, André Kerckhof, Iris Teurlinx. Ontbrekend: Ellis Vermeulen, Ann-Sophie Verbeke.

“Het nieuwe brand corner concept van BerryAlloc sprak ons enorm aan,” vertelt Stefaan. “We vonden dit een mooie aanvulling voor onze showroom.”  Bij Planck in Purmerend kunnen klanten evenzeer genieten van een BerryAlloc brand corner. Het jong en dynamisch bedrijf helpt zijn klanten met gepersonaliseerd advies om een keuze te maken uit hun veelzijdig assortiment. In dat assortiment pronken nu ook de vloeren van BerryAlloc. Naast laminaat, high pressure floors en vinylplanken en -tegels bieden ze ook ‘Les Exclusifs’ aan, één van de gloednieuwe parketcollecties van BerryAlloc. “Wij zijn heel trots om dit nieuws aan te kondigen,” aldus Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland. “Deze samenwerkingen zijn zeer gewaardeerd. Een sterke band tussen BerryAlloc en dergelijke handelszaken zorgen ervoor dat consumenten de volledige brand experience krijgen.”
Om de opmars aan BerryAlloc brand corners te steunen, breidt het Nederlands Sales Team verder uit. Onder leiding van Yvonne, telt het team nu vijf leden die elk hun eigen regio’s en verantwoordelijkheden hebben. “Recent verwelkomden we 2 nieuwe collega’s Ellis Vermeulen en Heleen Manussen,” vertelt Yvonne. “We staan klaar met een heel sterk team om het beste te geven en te zorgen dat de noden van al onze klanten beantwoord worden.”

 

 

Over BerryAlloc
BerryAlloc biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling.
BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Dit internationaal bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen. BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen, half-afgewerkte technische producten, wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen en meubelstofferingen. Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.