COREtec® (geregistreerd handelsmerk) verwelkomt op vrijdag 23 februari om 16 uur op haar stand op Batibouw in Brussel haar klanten, zakenrelaties, architecten en interieurarchitecten met een glaasje en een hapje

De nieuwe COREtec collecties 2018, “The Naturals” en “Megastones”, scoorden op de belangrijke internationale vakbeurzen Domotex Hannover, Surfaces Las Vegas en Intirio Gent zeer veel lovende reacties bij de vele aanwezige klanten en de talrijk opgekomen  nationale en internationale media”, aldus fabrikant USFloors.

De nieuwe COREtec vloerencollecties worden op Batibouw in Brussel voorgesteld op de stand van USFloors – COREtec in hal 6 stand 6307 en dit van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart. Donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari zijn de 2 professionele dagen. Vanaf zaterdag 24 februari is de beurs open voor het grote publiek.

De geïnteresseerde consumenten zullen, net als vorig jaar bij de eerste deelname aan Batibouw, gedetailleerd geïnformeerd worden over de bestaande en de nieuwe vloeren. Daarna zullen de consumenten doorgestuurd worden naar de lokale COREtec verdeelpunten.

Om de consument een extra voordeel te geven naar aanleiding van Batibouw, zal de fabrikant een korting aanbieden van 10 % aan op alle orders in de COREtec vloeren collectie 2017 vanaf donderdag 22 februari (eerste dag van Batibouw) tot en met zaterdag 31 maart 2018.