”86% van bezoekers Interieur Collectie Dagen wil beurs bezoeken”

Het beursteam van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) heeft naar eigen zeggen ‘een grootschalige enquête’ gehouden onder haar bezoekers. Uit de resultaten van deze enquête zou blijken dat 86 procent van de respondenten bereid is om de beurs op 12, 13 en 14 september 2021 te bezoeken. “We zijn uiteraard heel blij met de resultaten van deze enquête. Bovendien is het voor ons een bevestiging van datgene waar we zelf ook vanuit gaan, namelijk dat beurzen vanaf augustus weer doorgaan. Daarin worden we ook gesteund door onze exposanten en partners”, zegt Mascha de Bruin namens InCoDa.

De beursvloer van InCoDa bestaat uit verschillende exposanten uit diverse segmenten, zoals ADO Goldkante, Aristide, B&C Raamdecoratie, BD Line, Belakos Flooring, BerryAlloc, BN Walls, Casadeco – Caselio, Cerriva, Hamat, INSIDE Blinds, Interfloor, Interstil Benelux, INTR, Koninklijke Peitsman, Louis de Poortere, Masureel, McVeer Collections, Moduleo, Plinten & Profielen Centrale, Prestigious Textiles, Therdex, Toppoint, ToverBenelux, Uzin Utz, Van Sand, Vivafloors en Vyva Fabrics.

Verder vinden ook het NK Woning- en Projectstofferen en het NK Parketleggen weer in volle glorie plaats. Het NKWP wordt georganiseerd in samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege (HMC), INretail, Branchevereniging Projectinrichting (BVP) en Dave Amweg van Ocs Interiors. Het NK Parketleggen vindt plaats in samenwerking met Platform Parketbranche.

Daarnaast worden tijdens aankomende editie de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area van InCoDa. Dit gebeurt aan de hand van nieuwe collecties van de exposanten om de bezoeker direct te verwelkomen in een inspirerende en zintuigprikkelende omgeving. Dit alles dankzij de nieuwe samenwerking met trendwatcher Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman. Verder is nieuw op InCoDa 2021 een heus Parketpaviljoen ‘powered by’ al die fantastische leveranciers van houten vloeren. Hier staan netwerken, innovaties en demo’s centraal.

Over Interieur Collectie Dagen

InCoDa 2021 is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en op steenworpafstand van de A2 en A27. Beursorganisator Easyfairs heeft alle denkbare protocollen klaarstaan, zodat beurzen weer veilig en verantwoord opgestart kunnen worden. Onlangs zijn deze gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs voor haar locatie in Gorinchem succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Voor meer informatie: www.interieurcollectiedagen.nl.