Floer kondigt vol enthousiasme een collectie aan die naar eigen zeggen een nieuwe draai geeft aan het woord ‘veelzijdig’. “Met een indrukwekkende verzameling van kleuren, structuren en patronen brengt de nieuwe Hybride Hout collectie een revolutie teweeg in de vloerenwereld. Hoe deze vloeren zich onderscheiden van de andere collecties van Floer? Deze hybride vloeren combineren alle voordelen van parket, laminaat en PVC in één vloer!”

Volgens Floer brengt de nieuwe collectie Hybride Houten vloeren van Floer een veeltal voordelen met zich mee; een uiterst hoge krasbestendigheid, een ongekend solide en extreem harde core en een watervastheid tot wel 24 uur zijn nog maar het begin van deze lijst aan voordelen. De hybride vloeren van Floer zijn eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, en hebben de uitstraling van eiken parketvloeren. “Geen wonder, want deze vloeren zijn gemaakt van echt hout!”, aldus het enthousiaste bedrijf uit Groningen.

Naast deze technologische en elegante pluspunten hebben deze houten vloeren een opvallende afmeting van 237 cm lang en 27 cm breed. “En Floer is de visgraatliefhebbers zeker niet vergeten: ook voor hen is er een Hybride Hout Visgraat vloer te vinden binnen deze vernieuwende collectie. De hybride patroonvloeren hebben dezelfde voordelen als de XL planken, waardoor ze net zo vocht- en vuilafstotend en drukvast zijn als de rest van de collectie.”

 

De lancering van de revolutionaire Hybride Hout collectie markeert een belangrijke mijlpaal voor Floer. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen aan te bieden aan klanten over de hele wereld. “We zijn enorm enthousiast om deze nieuwe collectie aan te kondigen,” zegt online marketeer Julia. “We zien leuke kansen om dit ‘alles-in-één’ product een unieke marketingdraai te geven.” Floer gelooft dat de hybride collectie een nieuwe standaard zal zetten en de verwachtingen van consumenten zal overtreffen.”

De Hybride Hout collectie is mogelijk gemaakt door drie innovatieve technologieën, namelijk Wood Powder, Aqua Seal en Nature Protec. Wood Powder is binnen deze drie de baanbrekende technologie die Hybride Hout mogelijk maakt. Dit geavanceerde productieproces smelt houtpoeder, hars en een houten designlaag samen onder hoge druk en hitte. Dit zorgt ervoor dat de houten laag extreem drukvast en uiterst krasvast wordt. De Aqua Seal technologie beschermt de Hybride Houten vloer tegen vocht en water – en dat nog eens tot maximaal 24 uur. Als laatste worden de Hybride Houten vloeren gesealed met de Nature Protec laklaag, die zorgt voor een maximale slijtvastheid van de oppervlaktelaag.

“De Hybride Houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen, zodat ze perfect passen bij elke interieurstijl. Of het nu gaat om een modern appartement, een landelijke boerderij of een zakelijke omgeving, de Hybride Houten vloeren van Floer bieden de ideale combinatie van functionaliteit, stijl en design.”