Floorify tekende voor de vijfde keer present op Batibouw, met een stand van maar liefst 240m² pal in de middengang van Paleis 6. Met hun stand gingen ze naar eigen zeggen “voor 10o% merkbeleving.”

“We wilden onze mooie collectie rigide vinyl vloeren zo optimaal mogelijk presenteren en lieten niets aan het toeval over om op zoveel mogelijk bezoekers op onze stand te krijgen. Dat deden we aan de hand van grote gevarieerde oppervlaktes vloer, inspiratieboxes, grote stalenborden, live installatiedemo’s, interactieve demosets, indrukwekkende smart displays, nieuwe brochures en het beste deskundige advies van ons gemotiveerde team.”

Floorify was prominent aanwezig en informeerde het publiek uitvoerig over de pluspunten van hun rigide vinyl planken en tegels, met bijzondere aandacht voor de pas gelanceerde nieuwigheden. Het West-Vlaamse bedrijf maakte indruk met hun nieuwe collectie houtlook vloeren, 4 innovatieve vloeren met levensecht design en een nooit eerder geziene natuurlijke en gedetailleerde oppervlaktetextuur. Ook de twee nieuwe eigentijdse kleuren die toegevoegd werden aan de tegelcollectie, een prachtige terrazzo en vintage blauwsteenlook, werden heel enthousiast ontvangen op de Batibouw beurs.

“De klanten zijn niet alleen nieuwsgierig maar ook erg enthousiast over wat ze te zien krijgen. Onze vloeren zijn mooi én makkelijk. Wij bieden een oplossing aan veelgevraagde vloereigenschappen zoals makkelijk te installeren, renovatievriendelijk, sterk, stil, warm, watervast en duurzaam! We kregen veel geïnteresseerde potentiële klanten over de vloer, waar we met veel enthousiasme ons product aan konden voorstellen. Voor ons was Batibouw dus zeker geslaagd!”

Meer informatie op: www.floorify.com