De Interieur Collectie Dagen (InCoDa) staan dit jaar in het teken van vernieuwing. Eén van de hoogtepunten? De introductie van het PPC Designteam. Een vakkundig team, met expertises als showroominrichting, het creëren van stijlvolle moodboards, ondersteuning in jouw social media beleving  en het ontwerpen van jouw private label voor vloeren en onderhoudsartikelen. Ben je op zoek naar opvallende huisstijl branding, zoals voor je bedrijfsbussen? Ook daarvoor staat het PPC Designteam voor je klaar.

Of het nu gaat om subtiele verbeteringen in de showroom of een volledig op maat gemaakte shop-in-shop ervaring, het PPC Designteam is er om jouw merkidentiteit te versterken. Kom dit weekend en ontdek wat het PPC Designteam voor jou kan betekenen!

 

Speciale InCoDa beursaanbieding
Bezoek PPC bij stand G122 en ontwerp een gratis private label voor vloeren (Laminaat, PVC en HDF-PVC) en onderhoudsartikelen, een service je waar normaal €99,- voor betaald! Het enige wat je nodig hebt, is jouw logo, lettertypes en huisstijlkleuren; het PPC Designteam doet de rest.

Ontdek de woontrends van 2024!
Op 9 oktober zal het PPC Designteam in samenwerking met INretail een inspirerende lezing organiseren. Samen hebben ze het doel gesteld om inspiratie en innovatie binnen de sector naar een hoger niveau te tillen.

De lezing zal in het teken staan van de woontrends voor 2024. Anna Hutten, Brancheadviseur Wonen bij INretail, zal haar expertise delen en inzicht geven in de verwachte trends en bewegingen binnen de markt. Met “How not to waste a good crisis” als leidraad, verkent ze de veranderende behoeften van de consument en de gevolgen daarvan voor design, kleurgebruik en materiaalkeuze.

Details van de woontrend lezing op 9 oktober

  • Datum: 9 oktober 2023
    • Tijd: 10:00 – 13:00 uur
  • Locatie: Weegmaat 3, 3961 NN Wijk bij Duurstede
    • Toegang: Gratis

Wil je meer weten over stijlen zoals ‘Meaningful earth’ en ‘Playful construction’? Tijdens de lezing krijg je een exclusief voorproefje van wat we in 2024 kunnen verwachten op het gebied van woontrends.

 

Hoe presenteer jij je bedrijf?
Ben je geïnteresseerd, wil je een keer sparren met het PPC Designteam of heb je even geen inspiratie? Durf te vragen! Bezoek dan 24, 25 en/of 26 september InCoDa en kom langs bij stand G122 of neem telefonisch contact op via 0343 432 321. www.plintenenprofielenncetrale.nl/ppcdesignteam