In 2021 brengt mFLOR rust en warmte aan in het interieur met de River Oak collectie. ”Deze nieuwe collectie met subtiel, eiken dessin en bescheiden kleurnuances transformeert iedere woonkamer, winkel of restaurant tot een plek waar je je prettig voelt.

De River Oak collectie is verkrijgbaar in 6 eigentijdse kleuren en straalt een fijne en luxe sfeer uit. Beschikbaar in 20-03 en 25-05 kwaliteiten, in 3 verschillende afmetingen en daardoor geschikt voor iedere ruimte en stijl. De River Oak past altijd.”

mFLOR River Oak collecties in 3 varianten
Met de River Oak brengt mFLOR voor het eerst een collectie uit in 3 varianten. ”Varieer eenvoudig met verschillende formaten of legpatronen, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!”

20-03 River Oak
De River Oak is 2,0 mm dik met een slijtlaag van 0,3 mm en is daarmee ideaal voor woningen en licht-projectmatige toepassingen. De stroken zijn 121,92 cm lang en 22,86 cm breed, waardoor de brede plank mooi tot zijn recht komt.

25-05 River Oak XL
De River Oak XL is met zijn extra lange, brede stroken van 150 x 23 cm met recht stijlvol én indrukwekkend te noemen. Door een totale dikte van 2,5 mm met de extra dikke slijtlaag van 0,55 mm is de River Oak XL overal toepasbaar, van woon- en slaapkamer tot aan restaurant en kantoor.

25-05 Parva River Oak
De stroken van de Parva River Oak zijn 60,96 x 11,43 cm en dus uitstekend geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen, voor die luxe, moderne uitstraling met klassieke twist. Net als de River Oak XL is de Parva River Oak 2,5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. Zo kan er eenvoudig een borderrand met of zonder bies gecreëerd worden.

Kijk voor alle kleuren op mflor.com

Veilig, duurzaam en betrouwbaar
”mFLOR PVC-vloeren voelen comfortabel warm en zacht aan en minimaliseren het loopgeluid. Bovendien is een keuze voor mFLOR een bewuste keuze. Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan voorop bij de productie van onze vloeren. Alle mFLOR PVC-vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig en vrij van schadelijke weekmakers. Voorzien van een oersterke slijtlaag gaat de vloer jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. Met mFLOR is het werkelijk zorgeloos genieten.”

Over mFLOR International B.V.
mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn mFLOR’s PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

mFLOR gaat niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Daarbij wordt altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit gekozen. De samenstelling van het product is daarbij minstens zo belangrijk.

Om die reden worden er bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies gebruikt om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren. mFLOR gebruikt alleen het zuiverste PVC. Dit maakt niet alleen duidelijk welke grondstoffen in de producten worden verwerkt, maar het geeft de vloeren ook volledig dimensionele stabiliteit.

Contact
mFLOR International B.V.
Koppelstraat 23     7391 AK Twello

Website: www.mflor.com