Floorify richt zich graag op jonge woners en studenten die op zichzelf gaan wonen lijken dus een logische doelgroep. Het Belgische merk leverde onlangs vloeren aan een Mechelse locatie met 6 ‘studentenkotten’.

“Wie aan Terrazzo denkt, denkt aan Italië, waar deze gespikkelde steensoort zijn oorsprong kent. Floorify’s Verona Fo23 past helemaal bij de Terrazzo-trend van nu en blaast iedere kamer nieuw leven in. Voor wie iets gewaagder wil gaan, is er de Terrazzo F024 met iets meer contrastkleuren. Floorify is het beste van beide werelden: de unieke look van terrazzo en alle voordelen van rigide vinyl vloeren. De vloer is niet alleen mooi maar kan ook tegen een stootje en is budgetvriendelijk. What is not to like?”, aldus het merk.

Zo dachten ook Tom Platteeuw en Kenneth De Smet, de jonge eigenaars van studentenhuisvesting KOTanique in Mechelen. In 2021 werd KOTanique volledig gerenoveerd, vandaag bestaat het uit 6 hippe studentenkamers met eigen sanitaire voorziening, een prachtige gemeenschappelijke keuken en gezellige ontspanningsruimte. “Voor KOTanique gingen zij op zoek naar een mooie, stevige en gebruiksvriendelijke vloer. Zij kozen de Verona vinylvloer om het interieur van het studentenhuis een speelse touch te geven. Mede-eigenaar Tom – die ook architect is bij IT Architecten en de renovatie leidde- kreeg al heel wat enthousiaste reacties op hun gekozen terrazzo vloer.”

Het trendy terrazzo design was doorslaggevend en paste perfect bij de rest van zijn interieurontwerp. Door de natuurlijke kleurnuance in de terrazzo tegels, is de vloer bovendien nauwelijks van een echte terrazzo vloer te onderscheiden. “Naast het vleugje speelsheid is het ook erg handig dat de vloer minder snel vuil oogt door het gespikkelde patroon. De perfecte keuze voor ons studentenhuis!” De gemeenschappelijke keuken en eetkamer worden heel intensief gebruikt door veel studenten. Daarom wilden ze zeker een vloer die stevig, vlek- en waterbestendig, zacht en stil, easy to clean was. “Floorify bleek de perfecte keuze voor onze renovatie. Het was fantastisch dat we de vloer snel en makkelijk zelf konden plaatsen dankzij het handige kliksysteem. Zo wonnen we tijd en bespaarden we extra plaatsingskosten.”

Tom is heel erg tevreden met zijn vloerkeuze voor Kotanique. “Het jonge, frisse design past bij Kotanique en zijn jonge bewoners! We krijgen steeds heel erg leuke reacties op onze Verona vloer. Ik raad Floorify dan ook zeker altijd aan bij klanten.”

Bekijk de Floorify vloeren op groot formaat bij een verdeler in je buurt of bestel snel en makkelijk gratis stalen via de site.

www.floorify.com