Beaulieu Engineered Products staat op de Domotex in Hannover (11-14 januari 2019) met duurzame vezels en garens voor milieuvriendelijk geproduceerd getuft tapijt en duurzaam naaldvilt tapijt. Op de stand B56 in hal 11 van het beurscomplex in Hannover staan voorbeelden die bijdragen aan het terugdringen van de uitstoot van CO2.

Nieuwe producten in de spotlight:

  • Nieuw superelastisch Polyamide (PA) garen met vele creatieve design mogelijkheden voor de projectmarkt.
  • UltraBond: een polyolefin vezel die kostenbesparing en duurzaamheid verenigt. Hiervan kan volledig recyclebaar naaldvilttapijt worden gemaakt.

Daarnaast zijn er uitgebreide kleurmogelijkheden en emissiereducerende oplossingen te zien op de stand (met de natuur als inspiratiebron) plus een breed programma van Proback geweven tapijtruggen.

Karena Cancilleri, Vice President Beaulieu Engineered Products,: “Het is voor ons zeer belangrijk om met deze producten, een combinatie van duurzaam hergebruik en de hoge kwaliteitseisen en ontwerpvrijheid die men van ons gewend is, bij te kunnen dragen aan de circulaire economie en het terugrdringen van emissies. Wij dragen graag bij aan het innovatieve en duurzame karakter van de textiele vloerbedekking van onze klanten.”