Zoals ieder jaar is ook dit jaar Intercombi BV weer aanwezig met een uitgebreide stand verzorgd door Lamett Europe tijdens de Domotex 2019 (vanaf vrijdag 11 januari tot en met maandag 14 januari).

De stand van Intercombi/lamett laat dit jaar een volledig nieuw beeld zien. “Een na 5 jaar opgefriste uitstraling laat de ontwikkeling van Lamett vloeren mooi tot haar recht komen. Het volledig aangepaste campagnebeeld voor de consument straalt extra sfeer uit. De meeste zorg is er besteed aan mooie uitgebreide folders op gebied van houten vloeren en ParquetVinyl rigid LVT vloeren”, aldus de groothandel.

“Naast de al gekende collecties is er ook dit jaar weer mooi nieuws te melden en te showen. Op houtgebied presenteren Lamett en Intercombi een geheel nieuwe serie Carcassonne, uniek in uitstraling warmte en afwerking. Deze uit eigen zagerij afkomstige vloerdelen zijn minimaal 120 jaar oud, spintvrij en mooi rustiek geschaafd, geschraapt en manueel bewerkt voor een prachtig resultaat. Ook de nieuwe series Albi met zware borsteling en Meribel, met unieke behandeling worden uitgebreid getoond.”

Eveneens toont Lamett / Intercombi 2 nieuwe series ParquetVinyl: Caldera en Sava. Deze pvc vloerdelen met rigid dragerplaat completeren de al goed ontvangen en uitgebreide collectie vloerdelen, aldus Intercombi. “Caldera met tegelmotief (zowel steens als halfsteens te plaatsen) is niet van een keramische tegelvloer te onderscheiden, biedt echter veel meer gebruiksgemakken en eenvoud van plaatsen.”

Voor een volledig beeld van de uitgebreide mogelijkheden is het zeer de moeite waard de Lamett stand te bezoeken: HAL 12, stand C058. Op de foto een deel van de showroom in Kaatsheuvel.