Vanuit IJmuiden klinkt het enthousiast: “RIGO Verffabriek heeft er een nieuwe topper bij! Om het natuurlijke uiterlijk van SKYLT Original te beschermen, behouden en bekrachtigen, ontwikkelden we een optionele laatste afwerklaag: SKYLT Extra #5300 Topcoat 2K. SKYLT Extra Topcoat 2K voorkomt glansstrepen, maakt oppervlakken geschikt voor intensief gebruik en is onzichtbaar. Letterlijk en figuurlijk een topper dus!  SKYLT Extra #5300 Topcoat 2K is verkrijgbaar in 1 liter en 4 liter verpakkingen.”

“Het kan niet op dit jaar met innovaties bij RIGO Verffabriek! We introduceerden eerder al de STEP Renovatielak #6250. Een 2 componenten, watergedragen, matte lak. Door de grote hechtingskracht is de STEP Renovatielak 2K zeer geschikt voor het renoveren van gelakte vloeren en oppervlakken die niet, of niet meer, kaal geschuurd kunnen worden. De lak verbergt oppervlakteslijtage en is sterk genoeg voor intensief gebruik. Daarnaast kun je de lak ook gebruiken voor laminaat, PVC en vinyl. Het ideale product om je weer verliefd te laten worden op je oude vloer!”

“En speciaal voor de meubelmaker ontwikkelden we de ROYL Oil 2K Original Oak C30 #4120 in 0,5 liter op kleur gemaakt. De ready-mixed olie is een perfecte bescherming voor je meubel of aanrechtblad. Het kan in één keer worden aangebracht en drooggewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Het is zo sterk dat één behandeling volstaat. De olie dringt diep in de poriën van het hout door. Het hout is daardoor langdurig van binnenuit beschermd tegen water en vuil. En nu dus ook verkrijgbaar in je favoriete kleur Original Oak.”

De fabrikant voegt hieraan toe: “Van 24 tot en met 26 september 2023 vind je ons op InCoDa en beantwoorden we al jouw vragen over deze innovaties. Ook organiseren we dagelijks workshops over de producten (stand F124). Je kunt je gratis entree regelen via deze link. Neem ook eens een kijkje op onze website www.rigoverffabriek.nl/producten/skylt.”