De PS 500 visgraat parketvloer van Meister komt zowel in een landelijke als in een moderne woning perfect tot zijn recht, aldus de fabrikant.

De collectie bestaat uit 8 natuurgeoliede en 7 mat gelakte eiken vloeren evenals 1 notelaar in een mat gelakte uitvoering. Bovendien is het mogelijk om de 8 natuurgeoliede visgraatvloeren in de identieke kleur te combineren met de royale PD400 parketplanken (2200 x 180mm) evenals de mat gelakte visgraatvloeren te combineren met de elegante PS 300 parketvloeren (1187 x 142mm).

Dit maakt het mogelijk voor de consument om met behoud van dezelfde parketkleur, verschillende parketformaten met elkaar te combineren. Naast het esthetische aspect werd bovendien ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het gepatenteerde Unizip clicsysteem is er geen sprake meer van een A en een B plank. Voortaan kan deze parketvloer geïnstalleerd worden met één type plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de consument.

Kortom een win-win situatie voor iedereen, aldus Meister. De PS 500 parketvloeren zijn beschikbaar in een elegant formaat van 710 x 142mm en uitgerust met een microvoeg rondom.