Al een aantal jaren werkt Ronald Knip van Tip Top Nederland BV hard aan het in de markt zetten van de lakken en schuurmaterialen van Tip Top. Dit van origine Deense bedrijf timmert in steeds meer landen aan de weg om zijn producten in een overvolle lak- en oliemarkt te verkopen.

Wat een bijkomend voordeel is, is dat het hebben van steeds meer klanten ook grote projecten met zich meebrengt. Een aantal weken geleden is een Chinees restaurant in Aarle-Rixtel volledig voorzien van een nieuwe laklaag: de nieuwe lak FC 84 2K Lak werd daarvoor gebruikt. Deze lak leent zich uitstekend voor ruimtes waar een hoge belasting is. Knip: “De parketteur die deze opdracht uitvoerde, informeerde zich uitgebreid bij mij en uiteraard heb ik ruim de tijd genomen om hem daarbij te helpen. Je mag wel zeggen dat ik er heel trots op ben dat onze lakken ook steeds meer gebruikt worden bij dit soort grote projecten. Dit was toch een ruimte van 300 m2 die wel wat te verduren heeft. Maar ik ben ervan overtuigd dat de juiste keuze is gemaakt om voor Floorcoat lak te gaan. En de komende weken volgen er nog een paar van dit soort grote projecten, dus ik kan wel zeggen dat de gang ook dit jaar er al goed in zit.”

Dit jaar zal Tip Top in september (15, 16 en 17) weer aanwezig zijn op de enige beurs voor parket-en woninginrichting in Nederland, de INCODA in Gorinchem. Knip is ervan overtuigd dat deze beurs hem veel bekendheid heeft gegeven en dat er nog steeds voldoende potentiële nieuwe klanten rondlopen op de beurs.