Bona (sinds 1919) kondigt de lancering aan van Bona Mega ONE, een 1-component parketlak als nieuw lid van het hoogwaardige assortiment Bona parketlakken Assortiment. Bona Mega ONE heeft een korte droogtijd en geeft duurzaamheid, een kristalheldere afwerking en een goede dekking.

“Bona Mega ONE is werkelijkwaar de beste vriend van de parketteur – zeer eenvoudig in gebruik, geeft een uitstekende dekking en een fantastisch eindresultaat,” zegt Patrik Mellnert, Product Manager Professional, Finishing and Floor Care bij Bona. “Zoals alle Bona producten doen, Bona Mega ONE biedt hoogwaardige, eersteklas eindresultaten om telkens weer prachtige houten vloeren op te kunnen leveren.”

Bona Mega ONE biedt een hoge duurzaamheid met een goede krasbestendigheid en heeft een zeer goede laagopbouw. Het product heeft uitstekende schuureigenschappen, aldus de Zweedse fabrikant. “Zeer eenvoudig aan te brengen en door de goede dekking creëert Bona Mega ONE een hoogwaardig, helder oppervlak dat in de loop der tijd niet vergeelt. Door de korte droogtijd klaar voor schuren/overlakken binnen 1-2 uur. Bovendien is Bona Mega ONE een product met een laag VOS-gehalte dat GREENGUARD-gecertificeerd is voor een hoge luchtkwaliteit binnenshuis.” Het nieuwe product is verkrijgbaar in zijdemat, mat en extra mat in 1 en 5 liter verpakking.

Meer informatie:www.bona.com/nl/ONE