Ingrid Bloemen rijdt altijd heel wat kilometers om bij de netwerkdagen van Vrouwen in het Parket te zijn. Dat doet ze met plezier maar het was hoog tijd om de rollen eens om te draaien. Het lag al even in de week en tijdens de Vrouwen in het Parket bijeenkomst op de Interieur Collectie Dagen kwam Ingrid met een prachtig uitgewerkt plan: 2 dagen in Bronsgroen sjoeën Limburg! Ze had direct ruim 15 aanmeldingen binnen en uiteindelijk waren er 32 deelneemsters aan dit leuke initiatief. Ze kwamen uit alle windstreken van het land, zelfs uit Groningen!

Zondag 18 november ontving Ingrid de vrouwen in haar prachtige showroom in Kerkrade. Ze vertelde trots over het familiebedrijf dat al 45 jaar bestaat en de jarenlange verbinding die de medewerkers met elkaar en het bedrijf hebben. Ervaringen werden gedeeld over de inrichting van de showroom, leggers, klantenbinding, herkenbaarheid op de klus en advisering. De showroom werd uitgebreid bekeken en gefotografeerd en ideeën werden uitgewisseld. De rondleiding eindigde in het magazijn waar een prachtig gedekte tafel klaar stond voor een heerlijke lunch.

Van Kerkrade carpoolden de vrouwen naar Maastricht waar, na het inchecken in de hotels, de op één na beste koffie van Nederland gedronken werd bij Coffeelovers. De vloer werd bewonderd, mooi werk van Bloemen Parket! De eerste man durfde zich in het gezelschap te mengen, verhalenverteller Jan Jansen verzorgde een hele mooie wandeltocht door het historische Maastricht. Hij bracht de groep naar het Kruisherenhotel, een kerk, omgebouwd tot designhotel. De wijn stond klaar en ook hier was een gastvrije man bereid meer te vertellen over het unieke hotel en een rondleiding te geven. Wederom veel bewonderende blikken, natuurlijk ook op de houten vloeren van Ingrid!

In de avond genoten de Vrouwen in het Parket van de heerlijke keuken en gastvrijheid van Limburg om in de late uurtjes toch maar het hotel op te zoeken. Maandag was het ‘vroeg’ uit de veren, om de volgende mooie houten vloer te bewonderen bij Gulpener, de vrije bierbrouwer! Zij vertelden alles over het unieke bier, de smaken en het mooie familiebedrijf waar de 8e generatie aan het roer staat. En de Vrouwen in het Parket werden verrast met het brouwen van hun eigen bier, natuurlijk met eiken! Over 6 weken kunnen ze proeven van de Oak Dry Amber (fem)Ale!

Lisa Klaassen: “Het was allemaal ontzettend goed georganiseerd door Ingrid en haar team, daar zijn we allemaal dankbaar voor. Bloemen Parket heeft een erg leuke afwisselende klantenkring, allemaal even gastvrij! Wie goed doet, goed ontmoet, dat was wel duidelijk!” Herkenbaarheid en gezelligheid zijn sleutelwoorden voor de Vrouwen in het Parket. Het lukt ze altijd weer zich open te stellen voor elkaar, om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen, ervaringen te delen en zo van elkaar te leren. Samen is leuker dan alleen en iedereen kijkt al uit naar de volgende netwerkdag!

Ik zeg: het wordt onderhand hoog tijd voor Mannen in het Parket met single malt whisky, keihard ijskarten en zelf braadworsten maken.