Bona (sinds 1919) kondigt de lancering aan van Bona Decor Paint – een 1-component watergedragen vloerverf, speciaal ontwikkeld voor houten vloeren. De vloerverf geeft een mooie, kleurrijke ondergrond en is verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, lichtgrijs, donkergrijs en zwart. Het product is sneldrogend en geeft een uitstekende dekking (afhankelijk van de vloersituatie is 1-2 lagen voldoende).

Bij de kleuren donkergrijs en zwart hoeft er vooraf geen primer te worden gebruikt en bij de kleuren wit en lichtgrijs wordt er vóór de vloerverf de primer Bona Classic toegepast maar deze grondlaklaag hoeft niet te worden geschuurd.

Daarna wordt de vloerverf afgewerkt met 1 van de Bona Aflakken: Bona Traffic HD, Bona Traffic Natural of als alternatief de nieuwe Bona Mega ONE (aflak 1-2 lagen, afhankelijk van het verwachte slijtageniveau). De Mega One stel ik u overigens morgen voor.

Met bijna een eeuw aan ervaring met producten voor duurzame en mooie houten vloeren, Bona’s producten zijn veilig voor vloeren, mensen en het milieu. Bona’s producten dragen bij aan een gezonde omgeving en werkproces met stofvrij schuren, producten met een zeer laag VOS-gehalte en onderhouds- en reinigingsproducten die geen restanten achterlaten”, aldus de Zweedse fabrikant.

Meer informatie: www.bona.com/nl/decor