Als trotse distributeur laat PPC de klanten graag kennis maken met het merk Collomix. “Collomix is specialist in het produceren van de hoogste kwaliteit mengproducten, hierbij staan technologie, design en innovatie voorop. Het mengen van onder andere coatings, PU lijmen, egaline’s worden met de juiste tools van Collomix een stuk makkelijker en je bereikt bovendien een beter resultaat”, aldus de groothandel.

De producten van Collomix zijn afgestemd op jouw ergonomie en ontlasten je tijdens je werkzaamheden. Al meer dan 40 jaar is Collomix toonaangevend als het gaat om mengen op de werkplaats. Veel van de innovaties en ontwikkeling zijn inmiddels de internationale standaardnorm geworden.

In het Collomix assortiment van PPC vind je naast een breed aanbod mengkorven en -kloppers, het waterdoseerapparaat AQiX – voor de juiste hoeveelheid water, Sharky – voor het gemakkelijk openen van een zak en de LevMix – voor het perfect mengen, transporteren en uitgieten van de massa.

Niet helemaal zeker welke mixer en mengstaaf je nodig hebt voor jouw project? Dankzij de MIX Atlas van Collomix vind je eenvoudig de juiste mixoplossing voor jouw klus. Filter op materiaal, producent of bouwsector en zie direct welke mixers Collomix adviseert.

 

Meer informatie over de Collomix producten kun je vinden op: plintenenprofielencentrale.nl