“Haal een zomerse sfeer in huis met zonnig geel. Deze kleur is helemaal terug in het interieur maar niet te fel en niet te veel. Dus hoe dan wel? Met de nieuwe kleurgroep Mellow Yellow uit de tapijtcollectie Desso&Ex maak je een kleed op maat met een vintage look in de perfecte gele tint. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende patronen. Het nieuwste dessin zijn cirkels die elkaar overlappen waardoor een stoer ‘tegel effect’ ontstaat. Je kunt ook kiezen voor een patchwork, betonlook of bohemian dessin. Mocht je toch liever een andere kleur willen? Geen probleem. Je kunt kiezen uit vijf kleurgroepen waarmee je kunt mixen & matchen.” Attentie, attentie, woninginrichter: dit is hoe er met uw klant, de consument, rechtstreeks wordt gecommuniceerd door tapijtfabrikant Desso. Lees verder en leer!

“De nieuwe kleurgroep Mellow Yellow uit de tapijtcollectie Desso&Ex geeft het interieur een zomerse uitstraling. Met geel als nieuwe trendy basiskleur in combinatie met grijs en zacht bruin maakt dit gedessineerde tapijt de slaapkamer warm, stoer en modern. Door de sleetse vintage uitstraling komt het gele patchwork tapijt prachtig tot zijn recht in de modern-klassieke of landelijke woonstijl. De nieuwe cirkelvormige patronen in het tapijt sluiten naadloos aan bij de nieuwst designtrend waarin grafische vormen en dessins centraal staan.” Wat hebben we geleerd? Geel met grijs en bruin voor modern-klassiek of landelijk. Grafische vormen! Mee kunnen praten met de consument die op de hoogte is! En altijd doorvragen: wat past bij u: Een kleed of kamerbreed? Misschien een trap?

“Samen met interieurarchitect Odette Ex (Ex Interior) ontwikkelde Desso de unieke Desso&Ex collectie die nu in vijf trendy kleurgroepen beschikbaar is. De collectie leent zich goed voor het maken van karpetten maar ook het stofferen van een trap of het kamerbreed leggen in een slaapkamer is een aanrader voor meer sfeerbeleving in huis. Doordat de dessins en kleuren op elkaar zijn afgestemd kun je mooie combinaties maken zoals het toepassen van meerdere kleden in één zitkamer. Voor elke woonstijl is er wel een kleurgroep te vinden van Botanical green en Denim Blue tot Industrial Grey en Bohemian Red. De meest zomerse en nieuwe kleurgroep is Mellow Yellow en daarmee haal je meteen de laatste trend in huis.” Vertel mij uw woonstijl en ik adviseer u uw tapijt. Desso weet de consument precies zo voor te zetten dat u als detaillist de order eigenlijk alleen nog maar hoeft in te koppen! Zo wordt u wereldkampioen (en niet de Belgen)!

“Steeds meer huizen hebben een open keuken die overloopt in de eetkamer. Voor het optisch kaderen van het eetgedeelte en het gezelliger maken van de sfeer in de totale ruimte is een kleed onder de eettafel de oplossing. Groot voordeel is dat met een kleed onder de eettafel het heerlijk tafelen is; de akoestiek verbetert, het geluid van het koken, het praten en het schuiven met de stoelen wordt gedempt. Laat een kleed op maat maken en kies je favoriete dessin en kleur uit de
tapijtcollectie Desso&Ex. Het nieuwe grafische cirkel patroon, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, brengt warmte en sfeer in de moderne eetkamer.” Ik zou bijna zeggen: leer deze perfecte tekst uit het hoofd. En nee, ik bedoel het niet sarcastisch. Want Desso begrijpt in mijn ogen juist heel goed hoe je de huidige (vrouwelijke) consument aanspreekt en prikkelt.

“In de zitkamer is een groen kleed met patchwork patroon uit de Desso&Ex collectie een echte sfeermaker. Het past mooi bij andere naturellen kleuren en materialen in het interieur. Voeg er wat zwart accenten bij en je hebt een stoere, modern-landelijke stijl.” Hoe hybride wil je het hebben! Met stoer modern landelijk dek je bijna 80 procent van de woonmarkt af. Uitstekend geformuleerd! Op de foto een extreme close-up van de gele versie.