MEISTER laminaatvloeren beschikken over een waterresistentie tussen 4 en 24 uur. Daarmee zijn alle MEISTER laminaatvloeren met een minimale dikte van 8mm geschikt voor de badkamer, aldus de Duitse fabrikant.

Het AquaSafe systeem van de MEISTER laminaatvloeren bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen: een waterondoorlaatbaar melemineoppervlak, een nieuwe AquaStop kantenimpregnering, een verbeterde voegendichtheid evenals een zwellingsverbeterde basisplaat. De beide collecties LL 250 (S) en LD 250 beschikken met 10 mm over een bijzondere en stabiele productopbouw en beschikken volgens de definitie van de Europese en Amerikaanse laminaatverbanden over een waterresistentie van 24 uur.

De fabrikant: “Op prijs-kwaliteit verhouding springt de LD 150 er uit.  De uitmuntende technische eigenschappen, gecombineerd met prachtige designs, maken van deze 8mm laminaatvloer met  4 v-groeven en een waterresistentie van 4 uur een absolute topper voor de badkamer. Hygiëne is een zeer belangrijk onderwerp voor veel mensen, met name in de eigen woning! Daarom heeft MEISTER zijn laminaatvloeren uitgebreid laten testen door onafhankelijke laboratoria. Het resultaat: Op het oppervlak van laminaatvloeren van MEISTER voelen bacteriën zich absoluut niet thuis! Hierdoor mag MEISTER zijn laminaatvloeren nu officieel antibacterieel noemen. Het oppervlak remt de groei van bacteriën, en dat zonder extra coating – voor een goed en schoon gevoel!”