gaat van 20.000 collega’s bij zijn vorige werkgever nu naar 20 collega’s bij TFD-Floortile
Hij heeft na 16 jaar ervaring, eerst bij Desso, later onder de vlag van Tarkett, al ruimschoots zijn sporen verdiend in de vloerenwereld.

“Bernard is heel gedreven en wil eigenlijk in alles wat hij doet een van de beteren zijn. Dat geldt voor zowel de sporten die hij uitoefent als in zijn werk. Hij wil altijd winnen. Door deze gedrevenheid past Bernard goed bij TFD, waar we allemaal met passie hetzelfde doel nastreven: de hoogste kwaliteit leveren op een bewuste manier”, aldus zijn nieuwe werkgever.

Bernard is een echte familieman en voelt zich daarom ook thuis in het familiebedrijf TFD: “Iedereen is open en behulpzaam. De lijnen zijn kort en direct, je krijgt meteen een antwoord op je vragen. En we hebben veel onderling contact. Dat werkt heel prettig.”
Als Bernard niet aan het werk is als salesmanager voor TFD of omringd door zijn gezin, vind je hem terug op de sportvelden. Zijn passie voor voetbal brengt hij als keeperstrainer graag over op jongeren.

Bernards favoriete vloer is de Heritage collectie van TFD. Deze vloer is verkrijgbaar als zowel een verlijmbare- als een klik vloer en daardoor altijd toepasbaar. De verschillende breedtematen van de planken maken deze pvc vloer volgens TFD uniek.