BerryAlloc zet 2021 goed in met de opening van een nieuwe brand corner in samenwerking met hun Nederlandse partner LaminaatXXL. Er wordt een ruime waaier aan vloeroplossingen van BerryAlloc aangeboden: van laminaat en high pressure floors tot vinylplanken en -tegels.

De brand corner is volledig uitgedost in de nieuwe BerryAlloc branding met op de vloer de populaire Chateau collectie, een visgraat laminaat, gecombineerd met Rodeo Drive uit de high pressure floors collectie en de vinyltegels en –planken van Spirit.

“Deze samenwerking dragen wij hoog in het vaandel,” vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc. “Dit is de 2e brand corner in Zuid-Holland voor BerryAlloc en maakt een belangrijk onderdeel uit van onze merkenstrategie, om meer zichtbaarheid en merkbeleving op te bouwen.” Volgens LaminaatXXL-eigenaar Eric Mostert is dit “de ideale manier om hun nieuwe pand in de kijker te zetten”.

 

LaminaatXXL is recent verhuisd van Gorinchem naar Schelluinen, en biedt een totaaloplossing aan: van het leveren van materialen tot het verwijderen en plaatsen van vloeren. De winkel is ook online aanwezig op laminaatxxl.nl.

Over BerryAlloc

”Bij BerryAlloc geloven we in het leven, in elk soort leven en bieden de vloer die daarbij past. We bieden een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling. BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Door nauwe opvolging van trends en gebruik van onze technische expertise, hebben wij als doel onze klanten te inspireren en verrassen.”