PPC opent in 2021 zesde filiaal in Nieuwegein

PPC is binnenkort ook in Nieuwegein te vinden! PPC meldt trots: ”Een prachtige stap in deze bijzonder uitdagende tijden waarin wij allemaal voor vele uitdagingen staan. Deze volgende mijlpaal kunnen realiseren en daarmee onze missie – om de parketteur snel en vakkundig te bedienen – kracht bijzetten, stemt ons heel gelukkig. Begin van het nieuwe jaar 2021 ontvangen wij de sleutels van het pand en start de bouw aan een prachtig nieuw filiaal die medio zomer geopend moet worden.”

Onderzoek wees uit dat Nieuwegein voor ons de ideale locatie was voor het zesde filiaal. Met name de centrale ligging, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Ouderijn, was doorslaggevend. ”Het past bij onze doelstelling om lokaal de service en de bereikbaarheid voor onze klanten te vergroten. De strategische ligging geeft ons bovendien de mogelijkheid om nog sneller alle delen van Nederland te bedienen en daarmee in te spelen op de behoeften van parketteurs en andere vloerspecialisten.”

De werkzaamheden aan het spiksplinternieuwe PPC Nieuwegein starten zodra begin 2021 de sleuteloverdracht heeft plaats gevonden. ”In de zomer hopen we dan de deuren te kunnen van een volgend schitterend PPC filiaal. Zoals je van ons gewend bent beschikt ook het nieuwe filiaal in Nieuwegein over een zeer uitgebreid assortiment van waaruit wij je met veel plezier voorzien van alle belangrijke artikelen. We hopen je volgend jaar zomer in Nieuwegein bij PPC te zien.”

Het adres wordt
PPC Nieuwegein
Veldwade 8
3439 LE Nieuwegein