Onder de relaties van Uzin Utz Nederland wordt de behoefte naar snel en eenvoudig bestellen steeds groter. Op het gewenste moment bestellen, elke dag van de week met daarbij direct inzicht in het ruime assortiment, wie wil dat nou niet? Eerder dit jaar lanceerde Uzin Utz een online bestelplatform voor de parketteur.

Vanaf nu kunnen ook de gebruikers van UZIN en codex-producten uit de projectinrichting, vloerenbedrijven en de tegelbranche profiteren van online bestelgemak. Hiermee is Uzin Utz weer een stap verder in haar missie om álle klanten ook digitaal de beste service te bieden. Voor de gebruikers van Arturo-producten staat de lancering van de webshop ook voor dit jaar op de planning.

In de nieuwe en gebruiksvriendelijke webshop voor UZIN en codex-producten is handige productinformatie te vinden en kunnen relaties hun eigen bestelhistorie bekijken. Daarnaast zijn voorraden en prijzen direct in te zien tijdens het bestellen. En bestellingen die voor 12.00 uur worden gedaan, levert Uzin Utz al de volgende werkdag op locatie.

 

De voordelen op een rijtje:

–    24/7 bestellen

–    Voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

–    Gewenste levermoment zelf te bepalen

–    Levering op elk gewenst adres

–    Bestelhistorie altijd inzichtelijk

–    Beschikbare voorraden direct inzichtelijk

–    Prijzen en voordelen direct in te zien

–    Up-to-date productinformatie en handige tips

–    Handige gereedschappen zoals lijmkammen zijn eenvoudig bij te bestellen

–    Het assortiment van Wolff is ook te bestellen via de webshop (machines, gereedschappen en producten voor de voorbereiding van de ondergrond)

Uzin Utz voegt hier aan toe: “Vanzelfsprekend blijft Uzin Utz Nederland en Technisch Commercieel Adviseurs  haar klanten ook graag persoonlijk tot dienst met bijvoorbeeld technisch advies, projectbezoek of producttraining. Het platform is gebouwd op Shopware, het toonaangevende bestelsysteem dat online bestellen gaat verbinden met e-commerce. Op deze manier kunnen we onze klanten voorzien van custom-made online services en informatie.”