Recentelijk is de nieuwe editie van Vloeren Business Magazine verschenen. Hierin lees je o.a. een interview met Michiel Kroon, eigenaar van Vloerkledenwinkel uit Hilversum. Hij is een goed voorbeeld van iemand die met veel plezier een vak van huis uit heeft meegekregen. Ook publiceren we een leuk interview met onze columnist Manuel Naaijen. ‘’Kennis delen is groeien als branche’’, Manuel Naaijen blijft zich met succes onderscheiden van andere traprenovators. En we brengen een dubbelinterview met Jeroen Strecker van Uzin Utz en Jeroen de Zwart van INTR.: ‘Met elf INTR. Points verspreid door het land zijn we altijd in de buurt’.

Uiteraard blikken we vooruit op InCoDa 2023. Nu nog completer als vakbeurs voor de interieurprofessional. InCoDa heeft alles in zich om opnieuw een succesvolle editie te worden. Voor de tweede keer bevat de beurs een Interieur Festival dat deze keer een centrale plaats op de begane grond inneemt. Op het centrale plein staat een compleet ingericht Tiny House. En de redactie van Vloeren Business Magazine en zusterblad Mobilia verzorgt live vanaf de beurs een heuse podcast!

Ook hebben we een nieuwe aanwinst voor ons team: onze nieuwe columnist Benno Broen, lees vooral zijn eerste column in ons mooie vakblad.

Hieronder de sneakpreview.

Alvast veel leesplezier!

Nog geen abonnement? Druk op de knop en mis niks meer.