Vanuit Hannover komt het bericht dat vloerenbeurs DOMOTEX tijdens de editie van 2024 (11 tot en met 14 januari) ook aandacht gaat besteden aan wanden en plafonds. In hal 19  zullen DECOR UNION en de MEGA Gruppe met hun leveranciers aanwezig zijn onder de titel RETAILERS’PARK.

Een gekke bokkensprong van een beurs die het niet meer weet of een logische uitbreiding van het product- en dienstenaanbod? De beurs houdt het uiteraard op het laatste en nodigt bezoekers uit verder te kijken dan de vloer. Het totale interieur is wat telt tegenwoordig en in hal 19 zijn dan ook onder andere verf, wandcoatings, behang en stucmateriaal te zien. DOMOTEX hoopt hiermee architecten en aannemers die de beurs bezoeken extra van dienst te kunnen zijn. In hal 19 is ook een bar met happy hour iedere dag, er zijn demonstraties en presentaties, een soort beurs in een beurs eigenlijk.

Sonia Wedell-Castellano, directeur van DOMOTEX, is blij met deze uitbreiding waar volgens haar al lange tijd vraag naar was vanuit de bezoekers van vloerenbeurs DOMOTEX. Netzwerk Boden is ook betrokken bij het geheel en het klinkt vooral als een Duitse thuiswedstrijd voor schilders, stuccadoors en vloerenleggers maar een kijkje nemen in hal 19 is hoe dan ook de moeite waard. Het is de bedoeling dat vakmensen uit verschillende disciplines elkaar daar gaan ontmoeten en als vloerenlegger alvast kijken naar waar je de nieuw gelegde vloer de komende tijd tegen moet beschermen na het leggen is vast en zeker interessant.

domotex.de