Architecten zijn de mooie dame die iedereen op zijn feestje wil hebben. Dit geldt ook voor vakbeurzen en Domotex is geen uitzondering. Met een speciaal programma voor architecten, ontwerpers en facility managers in de hotelbranche hoopt de organisatie van de grootste vloerenbeurs van Europa (11-14 januari 2019, Hannover) de mooie dames (en heren) over te halen naar Hannover te komen. Dit bestaat uit speciale rondleidingen en interactieve lezingen.

Ontwerper Sebastian Herkner en architecte Ester Bruzkus zijn bekende namen in hun veld. Zij zijn twee voorbeelden van sprekers tijdens de beurs. Zij zullen hun licht laten schijnen op het centrale thema van deze editie: Create’N’Connect: vloeren die op maat en modulair inspelen op de behoefte aan onderscheidend zijn zonder teveel gedoe. Ieder zijn eigen vloer (vaak zelf gelegd vanwege een tekort aan vakmensen), maar wel massaal geproduceerd. Een interessant thema.

Bezoekers krijgen na de voordrachten de gelegenheid om de sprekers te begroeten en met hen van gedachten te wisselen op een informele wijze. Het zal mij tijdens de beurs waarschijnlijk helaas aan tijd ontbreken om hieraan deel te nemen, maar mocht u interesse en tijd hebben: het programma vindt u hier: www.domotex.de/en/events/talks