Waar sommige vloerenzaken de klanten van een week op een hand kunnen tellen lopen de zaken bij Budget Floorstore (met vestigingen in Diemen en Almere) gewoon door. Minder bezoekers, maar wie komt zoekt echt een vloer.

De vestiging in Diemen is onlangs geopend en er komen nog steeds bezoekers langs. Weliswaar minder dan voor de coronacrisis (het verschilt ook van dag tot dag), maar er wordt nog steeds verkocht, geleverd en gelegd door het bedrijf. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd, zowel in de winkels als bij het bezorgen en/of leggen. Met het leggen worden zowel de leggers als de klanten van tevoren gevraagd of ze geen corona symptomen vertonen. Leggen in een leeg huis is de ideale situatie, maar zeker nu is er altijd wel iemand thuis. Daar wordt aan gevraagd om in een andere kamer te verblijven tot de werkzaamheden er op zitten. Niet handig, wel zo veilig.

De online verkoop bij Budget Floorstore is niet merkbaar gestegen de afgelopen weken. Vloeren vanaf een schermafbeelding kopen zonder een echt voorbeeld te hebben gezien in de winkel is iets wat maar weinig mensen doen, zelfs nu. Dan moet de medewerker het gesprek onderbreken, want er komen klanten binnen. Een goed teken.

Geef uw ervaringen als vloerenprofessional in deze buitengewone tijd door aan ingmar@businesscontentmedia.nl