De in Duitsland felbegeerde Gouden Architects´ Darling Jury Award in de categorie „Beste Imagefilm“ ging dit jaar voor het eerst naar Thomsit, een merk van PCI Augsburg GmbH. “Het meeslepende tempo, de sterke merkcommunicatie en de overtuigende aanwezigheid van Thomsit bij klanten en partners maakten dat de dynamische film overtuigde.”, aldus het blije bedrijf. Een geselecteerde jury van media- en communicatiedeskundigen en bekende vertegenwoordigers van internationale architectenbureaus beslisten hoe de Thema Awards in de 12 categorieën werden verdeeld.

Thomsit hecht grote waarde aan deze onderscheiding: het bedrijf maakt sinds 2017 deel uit van de PCI Groep. Sinds begin 2019 is PCI het merk Thomsit aan het herpositioneren. “Met de claim „make it!“ geeft de PCI Groep de boodschap af dat Thomsit dynamisch is, op trends anticipeert en proactief impulsen op de markt afgeeft. Dat is pakkend in beelden vertaald in de Imagefilm die nu is onderscheiden. Het concept en de realisatie hebben de vakjury volledig overtuigd.”

Holger Sommer, Director Business Management Floor Laying Europe, is blij met de onderscheiding: „Wij zijn zeer verheugd dat een zo prominente jury deze film heeft onderscheiden. Daaruit blijkt dat wij op de goede weg zijn om de nieuwe merkwaarden uit te dragen en dat wij hiervoor erkenning ontvangen van de deskundigen.” Op de foto een uitgelaten Fabian Ladenburger, hoofd Marketing Management PCI Groep met de prijs.