LaminaatenParket.nl opent per direct een nieuwe vestiging op bedrijventerrein Baanderij in Leiden. Hiermee breidt de van origine online vloerenwinkel opnieuw uit en staat de teller alweer op negen fysieke winkels. Eerder vestigde de vloerleverancier zich al in Sliedrecht, Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Amsterdam, Almere, Eindhoven en Apeldoorn.

Het pand waarin LaminaatenParket.nl intrekt is 550 vierkante meter groot en ligt aan de Vlasbaan op bedrijventerrein Baanderij, vlakbij andere grote woonretailers. “Ik ben ontzettend blij dat we vanaf nu echt open gaan”, aldus Bas Luijkx, filiaalhouder van de vestiging in Leiden. “Ik ben een rasechte ondernemer en heb dus ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Alle voorbereidingen kostten veel energie, maar ik ben tevreden met het resultaat. De regio is door de vestiging in Den Haag bekend met Laminaatenparket.nl, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we knallend van start gaan.”

Afgelopen zaterdag vond zoals Luijkx het noemt de ‘soft opening’ plaats, waarna de officiële opening – inclusief enkele feestelijkheden – op een later moment volgt. Floris Jeurissen, oprichter en directeur van Laminaatenparket.nl, is in zijn nopjes met Leidse vestiging: “Nadat brand ons hoofdkantoor trof hebben we een aantal moeilijke dagen gehad. Gelukkig kunnen we onze bedrijfsvoering doorzetten, mede door hulp van onze klanten en partners. Daarom ben ik ook blij dat we, ondanks alles, deze week alweer onze negende vestiging openen. We zijn van origine een online partij, maar fysieke aanwezigheid in het land past binnen onze groeiambities. Ik wens Bas succes en ben blij hem te verwelkomen als franchisenemer van onze Leiden-vestiging.”

Luijkx staat zelf op de vloer en bedient klanten samen met twee collega’s die ook werken in de Utrechtse vestiging. Eerder was Luijkx al vier jaar filiaal manager bij het bedrijf. Luijkx: “Dat ik nu voor mezelf begin, is een droom die uitkomt, al gaat deze stap natuurlijk wel gepaard met meer verantwoordelijkheid. Ik maak me geen enkele zorgen, wat ik kan altijd terugvallen op mijn gewaardeerde collega’s Jeroen en Mark. We hebben als Leidse vestiging een goede band met die in Utrecht, en wat mij betreft houden we dat nog lang zo.”