Het NKP 2023 heeft nog plaats voor enkele deelnemers. Het kampioenschap zal plaatsvinden tijdens de InCoDa op 24, 25 en 26 september. De organisatie nodigt deelnemers als volgt uit:

“Graag nodigen wij jou hierbij uit om deel te nemen aan het NKP-2023, dat dit jaar wordt gehouden op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september gelijktijdig met de “Interieur Collectie Dagen” in de Evenementenhal te Gorinchem.

1ste dag naar keuze….zondag of maandag
Het NKP neemt 2 dagen in beslag. Je mag zelf bepalen of je op de zondag of op de maandag wilt beginnen. Alle deelnemers komen dinsdag terug om de opdracht af te werken. Om ongeveer 15:30 uur is de prijsuitreiking. Je bent verplicht de prijsuitreiking bij te wonen.

Senioren en aspiranten
Evenals voorgaande jaren staat het NKP open voor iedereen die zich met collega’s wil en kan meten. Elk jaar ervaren wij dat de kwaliteit en het vakmanschap steeds beter worden en dat willen we graag zo houden. Het NKP is overigens niet alleen maar een krachtmeting, maar zeker ook een uitgelezen gelegenheid om van elkaar te leren, te netwerken en het is bovendien reuze gezellig!
We hebben weer 2 categorieën deelnemers:
– Senioren: deelnemers die een ruime ervaring hebben en uiterst vakkundig zijn.
– Aspiranten: deelnemers die het vak uiterst serieus nemen en gedreven zijn, maar nog de nodige ervaring moeten opdoen.
Leeftijd speelt geen rol!

De opdracht
Ook dit jaar krijgt iedereen dezelfde (vast omlijnde) opdracht, waarbij voor de aspiranten een paar details zijn vereenvoudigd. Het resultaat levert ook dit jaar een bijzonder mooi monsterbord op!

De jurering
De jury bestaat uit Joey Leenders, Peter Nieuwpoort, Marc van Roozendaal, Harrie Spijkers en Eric Jongmans. De laatste drie jureren blind en er zal op worden toegezien dat zij tijdens het NKP geen informatie krijgen via Facebook, etc., waardoor hun jurering zo eerlijk mogelijk zal
plaatsvinden!

Workshop
Als het qua tijd allemaal lukt, dan proberen wij een dagdeel te plannen op een interessante locatie, waarbij wij alvast aan de hand van de opdracht, de nodige ‘Tips en Tricks’ aan jullie doorgeven, zodat jullie de opdracht zo goed mogelijk kunnen maken.

Planning en data
Opgeven om deel te nemen aan het NKP: vóór zondag 6 augustus
Kampioenschap: zondag 24 of maandag 25 en dinsdag 26 september

Inschrijfgeld
Dit jaar hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Kun je om een serieuze / geldige redenen (helaas!) op het laatst niet aan het NKP deelnemen? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Heb je geen geldige reden om niet aan het NKP deel te nemen? Dan worden er wel kosten in rekening gebracht.

Kleding
Evenals voorgaande jaren wordt er weer een mooi, duurzaam kledingpakket beschikbaar gesteld.

Prijzen
De volgende prijzen worden beschikbaar gesteld:
Senioren: Jan van der Kroef-bokaal (wisselbeker) voor nummer 1. De nummers 1 tot en met 3 krijgen een beker die men mag houden.
Aspiranten: Ad van Mierlo-bokaal (houdbeker) voor nummer 1. De nummers 2 en 3 krijgen een beker die men mag houden.
Alle deelnemers: Een glazen standaard met NKP-logo en nog een nader te bepalen zinvol /waardevol geschenk.
Rigo zal weer de bekende Rigo-bokaal uitreiken.

Sponsors
Niet onvermeld mag blijven dat het NKP niet zonder onze sponsors kan worden georganiseerd. De sponsors van de afgelopen jaren hebben er unaniem voor gekozen om ook dit jaar het NKP te ondersteunen!! De Evenementenhal / Interieur Collectie Dagen zullen het NKP wederom uitgebreid faciliteren.

Tot slot
Geef je snel op (vóór 6 augustus) en beleef met elkaar weer een onvergetelijk kampioenschap, samen met en tegen collega’s die het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Winnen is leuk, maar deelnemen des te beter. En vergeet niet om jouw deelname commercieel in te zetten… de ervaring heeft geleerd dat deelname je altijd verder brengt!”

Heb je nog vragen, schroom dan niet om contact met mij (06-14630446) op te nemen.
Namens het NKP-team,
Sebastiaan van Westrenen

aanmelden@nk-parketleggen.nl