Het nieuwe, zesde renovatiesysteem van THOMSIT is bijzonder geschikt voor tijd- en kostenefficiënt renoveren van beschadigde dekvloer-deeloppervlakken. Afbreken en afvoeren van de oude dekvloer is niet nodig. Vooral bij bestaande woningen zoals huurflats of in de beursbouw profiteert de vakman van de praktische en ook afvalvermijdende renovatieoplossing, die het gebruik van het nieuwe oppervlak binnen drie tot vier dagen mogelijk maakt.

Met het nieuwe renovatiesysteem zet THOMSIT de vorig jaar gestarte jaarcampagne voort. Met de THOMSIT-renovatiesystemen is de vakman op de bouwplaats dankzij speciaal op elkaar afgestemde producten optimaal uitgerust om ook veeleisende renovatiegevallen eenvoudig, efficiënt en succesvol aan te pakken.

Bij renovaties is de tijd vaak krap, en daarom zijn snelle en ongecompliceerde oplossingen op de bouwplaats bijzonder gewild. Met het nieuwe, zesde THOMSIT-renovatiesysteem kunnen beschadigde deeloppervlakken zeer snel worden gerenoveerd. Dit is vaak nodig bij de renovatie van huurwoningen of in de beursbouw. Wanneer grotere delen van een oude dekvloer moeten worden vernieuwd, bijv. door vloerbreuken of -instortingen, kunnen deze met het nieuwe, zesde THOMSIT-renovatiesysteem binnen slechts drie tot vier dagen worden gerepareerd.

  • THOMSIT E 37 M: variabele snelmortel voor renovaties in bedrijfspanden en woningen
  • THOMSIT E 40 H: Mortelhechtbrug voor samengestelde dekvloeren en cementmortels
  • THOMSIT R 727: Giethars voor het afdichten van fijne scheuren en voegen in dekvloeren

Dankzij de uitleg van de afzonderlijke verwerkingsstappen in de nieuwe flyer op: thomsit.nl/toepassingen/renovatiesystemen/snel een nieuwe dekvloer/ kan de vakman het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem eenvoudig en gemakkelijk toepassen.

De reparatie/egalisatiemortel THOMSIT E 37 M scoort bovendien met een hoog verwerkingscomfort. De vakman profiteert van een langere verwerkingstijd van ca. 45 minuten in vergelijking met andere snelle reparatie-egaliseermiddelen. Dankzij de variabele mengverhouding kan THOMSIT E 37 M ook worden ingesteld op aardvochtig of vloeibaar, wat het aanbrengen nog eenvoudiger maakt.

Het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem is niet alleen zeer kostenefficiënt, maar ook duurzaam. Afbreken en afvoeren van de oude dekvloer is niet nodig. Doordat afval wordt vermeden, is de renovatie milieuvriendelijk. Bovendien zijn alle producten van het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem emissie-arm (EC 1 Plus), en dragen ze zodoende bij aan een gezond woonklimaat en een schoner milieu.

Meer informatie over de THOMSIT-renovatiesystemen vindt u op thomsit.nl/toepassingen/renovatiesystemen, over het nieuwe, zesde THOMSIT-renovatiesysteem voor eenvoudig en snel renoveren van beschadigde dekvloer-deeloppervlakken op:

thomsit.nl/toepassingen/renovatiesystemen/snel een nieuwe dekvloer/.

“Professionals staan onder toenemende druk om bouwprojecten zo snel en kostenefficiënt mogelijk af te ronden. Daarnaast is er ook steeds meer aandacht voor duurzame renovatie. In het ideale geval moeten de gebruikte producten gemakkelijk en handig zijn voor de vakman om mee te werken. Dit is een hoge standaard, waar ons zesde THOMSIT-renovatiesysteem absoluut aan voldoet. Perfect op elkaar afgestemde producten helpen om veeleisende renovatieprojecten eenvoudig en efficiënt uit te voeren”, zegt Stephan Tschernek, hoofd Marketing van de PCI Groep.