De nieuwe JOKA-parketvloeren zijn een goede investering in de toekomst, zo stelt de Duitse leverancier. De landhuisdelen 527 Calgary Edition, 527 Calgary Color en 527/535 Calgary Best of en 435 Kingston scheepsdekvloeren, die worden aangevuld met JOKA’s beproefde handgemaakte landhuisdelen 545 Calgary, zullen een eersteklas, blijvende indruk achterlaten bij meerdere generaties. Eenmaal professioneel gelegd in de woonkamer, eetkamer, keuken of in bedrijfspanden, behouden de parketvloeren tientallen jaren hun natuurlijke charme – met een constant hoge kwaliteit. Dit wordt ook bevestigd door kwaliteitskeurmerken zoals de Blauwe Engel of het eco-INSTITUT label, waarmee de emissiegeteste parketvloeren zijn onderscheiden.

Jordan Nederland BV – één van de toonaangevende leveranciers van parket-, design- en tapijtvloeren, evenals behang en interieurstoffen in Centraal-Europa – richt zich ook bij zijn nieuwe collecties op duurzaamheid en klimaatbescherming: JOKA-parketvloeren worden gemaakt van de hernieuwbare, CO₂-reducerende grondstof hout, één van de meest ongerepte materialen van de natuur.

 

Daarnaast hecht de internationale merkleverancier er veel waarde aan dat het zorgvuldig geselecteerde materiaal uitsluitend afkomstig is uit Europese bossen en duurzame bosbouw tevens worden zo lange leveringsroutes vermeden. Ook de verwerking in Europa draagt hieraan bij en garandeert parketvloeren van een uitstekende kwaliteit. Sommige vloeren van JOKA zijn zelfs onderscheiden met het Cradle to Cradle-certificaat en voldoen al aan de Green Deal-eisen voor grondstofbesparende producten.

Gezond, ademend en warm onder de voeten, dragen JOKA parketvloeren bij aan een goed binnenklimaat en een aangename sfeer van welzijn. Als edele landhuisdelen of elegante scheepsdekvloer, geborsteld, sprekende structuur of handgeschaafd: met hun veelzijdige, markante structuren en flexibele toepassingsmogelijkheden verrijken de slijtvaste generatievloeren op lange termijn elke ruimte in huis en in bedrijfsgebouwen.

De nieuwe landhuisdelen 527 Calgary Edition, 527 Calgary Color, 527/535 Calgary Best of, evenals de scheepsdekvloer 435 Kingston en de beproefde 545 Calgary-landhuisdelen worden in Europa met de grootste zorg vervaardigd. De hoge kwaliteitsstandaard van de 3-laags parketvloeren biedt de gebruiker alle mogelijkheden voor een snelle, betrouwbare en professionele installatie. Hiervoor zorgen ook de gepatenteerde ProConnect en ProConnect 5G sluitsystemen.

Zowel in nieuwbouw als in bestaande panden, privé of commercieel: door de verscheidenheid aan slijtlagen van 2,7 tot 4,5 mm, breedtes van 138 tot 252 mm en oppervlakken en structuren in meer dan 100 varianten kunnen professionele vakmensen JOKA-parketvloeren flexibel inzetten in verschillende ruimtes.

 

JOKA Landhuisdelen 545 Calgary
Handgemaakt: de 16 brede landhuisdelen 545 Calgary van JOKA met diep geborstelde en handgeschaafde oppervlakken overtuigen door hun unieke productiekarakter. Met hun speciale breedte van 252 mm en slijtlaag van 4,5 mm zijn deze unieke stukken uit Europese productie (Made in Europe) gewilde klassiekers die probleemloos aan meerdere generaties kunnen worden doorgegeven. Bovendien dragen de 3-laags parketvloeren het Cradle to Cradle Silver certificaat.

JOKA Landhuisdelen 527/535 Calgary Best of
De Best of collectie omvat 20 top-selling 3-laags Calgary landhuisdelen met slijtlagen van 3,5 mm en 2,7 mm bij een breedte van 209 mm en diktes van 14 mm en 13,2 mm. Naast de klassiekers omvat deze collectie 3 rustieke looks met handgeschaafde oppervlakken.

JOKA Landhuisdelen 527 Calgary Color
14 gekleurde, geborstelde of diep geborstelde landhuisdelen met een slijtlaag van 2,7 mm en een opvallende breedte van 209 mm bij een dikte van 13,2 mm, overtuigen in de collectie 527 Calgary Color door hun verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren. Het 3-laags parket is verkrijgbaar in de assortimenten Nature, Villa en Country.

JOKA Landhuisdelen 527 Calgary Edition
Met hun compacte breedte van 138 mm en een slijtlaag van 2,7 mm zorgen de 12 landhuisdelen 527 Calgary Edition in 13,2 mm dikte voor een unieke uitstraling. Het 3-laags parket is verkrijgbaar in de vier assortimenten Elegance, Nature, Villa en Country met zowel een klassieke olieafwerking als een VelvetPro afwerking. De Edition collectie is qua prijs het instapmodel van JOKA’s landhuisdelen assortiment.

JOKA Scheepsdekvloeren 435 Kingston
Het totaal van 11 moderne 3-strooks scheepsdekvloeren in de 435 Kingston collectie omvat 6 bestsellers en 5 nieuwe eiken varianten met geborstelde, geoliede of mat gelakte oppervlakten. Samen met het bestaande landhuisdelenprogramma van de 435 serie zijn de JOKA scheepsdekvloeren Cradle to Cradle gecertificeerd.

Green Deal
Met de European Green Deal heeft de Europese Commissie een vergaand programma gepresenteerd voor meer klimaat- en milieubescherming in de Europese Unie in 2019. Het doel is dat Europa de netto uitstoot van broeikasgassen tot nul reduceert en in 2050 klimaatneutraal is op het gebied van onder andere transport, energie en bouw. Jordan Nederland BV en haar merk JOKA voldoen al aan de eisen van de Green Deal met veel van haar duurzame, recyclebare producten uit grondstofbesparende productieprocessen.