Anthony Graham heeft afgelopen maand afscheid genomen als Managing Director van Headlam BV. De carrière in Nederland is voor Anthony Graham gestart in 1996, toen de overname van Lethem Vergeer plaats vond door The Headlam Group Plc. De jaren daarna in 1999 werden ook Interplan en in 2008 Silvester toegevoegd en vormden tezamen Headlam BV.  Anthony Graham heeft, samen met het management, Headlam BV tot een succesvol bedrijf uit laten groeien. Vanaf deze maand zal hij een nieuwe carrière elders gaan starten.

Erwin van Beek is verkozen tot General Manager voor Headlam BV. Samen met Marc Dubbeldam, General Manager Dersimo, zullen zij de in Nederland gevestigde bedrijven voor The Headlam Group Plc gaan vertegenwoordigen. Zowel Headlam BV als Dersimo blijven als zelfstandige ondernemingen op de markt opereren. Erwin van Beek is als ambitieus zakenman zijn carrière in de branche woninginrichting gestart bij Interface, destijds in de markt als Heuga. Na zijn functie als Sales Manager bij Headlam BV zal hij nu zijn carrière gaan vervolgen als General Manager.

Hoe Erwin de toekomst van Headlam ziet vertelt hij graag zelf; “Mijn visie verschilt niet zoveel met datgene waar we als Headlam onze pijlen al op hadden gericht, namelijk klantgericht werken en denken! Wat zoekt de klant, wat wil de klant en hoe spelen wij daar op in. Dit doen wij op meerdere vlakken. Binnen onze collectie zorgen wij naast verbreding ook voor verdieping. Inspelen op de vraag van de markt. Rigid is dé nieuwste trend op vloerengebied. Onze collectie lifestyle-interior PVC is onlangs dan ook uitgebreid met een lijn Rigid PVC. De vraag naar PVC vloeren is groot, ook qua voorraad spelen wij daar met alle types op in. Qua service is het onze taak om met name de diverse bestelmogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie te optimaliseren en toegankelijker te maken voor iedere detaillist!”

Hij vervolgt: “Dit laatste hebben we gedeeltelijk al gerealiseerd door middel van ons Headlam webordering systeem, waar de detaillist live voorraad kan checken en tevens hun bestelling kan plaatsen. Voor wat betreft de raamdecoratie leggen we op dit moment de laatste hand aan het online bestellen van binnenzonwering via het WoonTotaal programma. Het traject online confectie via WoonTotaal hebben wij reeds gerealiseerd en is zoals gebleken een succesfactor. Zoals ik al zei, klantgericht werken en denken is wat vooral centraal zal blijven staan. Het kritisch monitoren van ons service apparaat speelt daar een grote rol in. Wij als Headlam zijn van mening dat wij hier conform de marktontwikkelingen op moeten blijven anticiperen.” Op de foto Erwin (rechts) en Mark.