De klassieke vloerbedekking voor de badkamer? Lange tijd was het antwoord op deze vraag duidelijk: tegels! Als u niet van tegellook houdt of bang bent voor tijdrovend tegelwerk, heeft u met waterbestendig laminaat, designvloeren en zelfs houten vloeren van MEISTER het perfecte vloeralternatief voor de badkamer – in hout- of steen-look.

Bij het leggen van vloerbedekkingen in de badkamer is vooral één punt belangrijk: waterbestendigheid! De PVC-vrije en woongezonde design- en laminaatvloeren van MEISTER beschikken over een speciale AquaStop-impregnering van de randen en bijzonder dichte kliksystemen die de vloeren beschermen tegen schade door stilstaand water. Afhankelijk van de vloer is de watervastheid gegarandeerd voor 4 of zelfs 24 uur. De zogenaamde “speciale AquaSafe-plaat” met gereduceerd opzwelrisico als tussenlaag van de waterbestendige vloeren zorgt voor extra bescherming.

Minstens zo belangrijk is de uitstraling van de vloeren. Zowel de laminaat- als de designvloeren zijn verkrijgbaar in tal van verschillende decors en formaten – klassieke eikendecors, stijlvolle leisteenimitaties, als korte en lange planken of tegelformaten.

Absoluut watervast, niet alleen waterbestendig, zijn de MEISTER Rigid Core-vloeren van ftalaatvrije kunststof: eenvoudig en veilig zwevend te leggen, stabiel ook onder invloed van warmte en absoluut ongecompliceerd schoon te maken. Door de geringe opbouwhoogte van 5,5 mm of 6 mm zijn de vloeren ook perfect geschikt voor renovaties. Hoogwaardige, authentieke oppervlakken met voelbare structuren in de nieuwste kleuren maken designvloeren van MeisterDesign. rigid ook visueel een highlight in de badkamer.

Dankzij de AquaSafe-plaat en impregnering van de randen is de innovatieve Lindura houten vloer in kasteelplankenformaat bovendien meer dan 24 uur waterbestendig. In de natuurgeoliede versie kan Lindura extra worden beschermd tegen vocht door een tweede laag olie aan te brengen. Zelfs MeisterParquet. longlife is voorzien van de AquaStop impregnering van de randen en is daarmee officieel vier uur watervast (m.u.v. PS 500). Zo staat niets het leggen van houten vloeren in de badkamer in de weg!

Meister wordt in ons land verdeeld door Heditex in Vlaardingen.