De nieuwe standaard voor ondergrondvoorbereiding

UZIN opent nieuwe dimensie voor egalisaties 

 Treed binnen in de wereld van UZIN FusionTec. Het assortiment is uitgebreid met zeven revolutionaire producten, waarvan er vier inmiddels hun debuut hebben gemaakt. Deze innovatieve lijn van egalisaties en vloeivloeren is het resultaat van geavanceerde technologie, ontworpen om de ideale ondergrond te creëren en alle verwachtingen te overtreffen. Welkom in nieuwe dimensie van UZIN FusionTec. 

 

Eenvoud staat centraal 

Het tempo op de bouw wordt steeds sneller en sneller. Dit is een van de belangrijkste punten op de bouw. De vloer moet snel beloopbaar en legklaar zijn. Net zo belangrijk is de mogelijkheid om de producten veilig te gebruiken, de gebruiker te beschermen en ook uitstekende resultaten te leveren in een korte tijd. Voortbordurend op die basis is het nieuwe UZIN FusionTec-assortiment ontwikkeld: technisch hoowaardige eigenschappen gecombineerd met een perfecte verwerking. 

 

Het beste van twee werelden 

UZIN FusionTec vormt een revolutionaire mijlpaal in de wereld van egalisaties en biedt een ongeëvenaard homogene afwerking die elke vloerbedekking tot zijn recht laat komen met een buitengewoon glad oppervlak. Deze innovatie manifesteert zich niet alleen in de resultaten, maar ook in de verpakking: ergonomisch ontworpen 20 kg zakken die het gebruiksgemak voor zowel grote ruimtes (ideaal voor verpomping) als voor het aanbrengen van dikkere lagen verbetert. 

FusionTec slaagt erin een perfect evenwicht te vinden tussen de twee werelden van egalisaties op basis van gips en cement: nagenoeg spanningsvrij en en biedt tegelijkertijd een uitzonderlijk snelle droogtijd. Dit geldt zelfs bij hogere laagdiktes en wanneer de klimatologische omstandigheden niet optimaal zijn. Ondanks hun hoge druksterkte zijn de egalisaties uitstekend schuurbaar. 

 

 

Minder CO2-uitstoot, meer kwaliteit 

Dit is slechts het begin! Op het gebied van duurzaamheid en veiligheid zijn enorme vooruitgangen geboekt. Door te kiezen voor UZIN FusionTec, kan tot 39% aan CO2-uitstoot worden bespaard in vergelijking met traditionele egalisaties. Daarnaast is veiligheid topprioriteit: er zijn stappen ondernomen zodat UZIN FusionTec-producten zonder enige zorg kunnen worden gebruikt, omdat ze geen gevarentekens bevatten*. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke stap voorwaarts voor zowel het milieu als de efficiëntie van projecten, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. 

 De nieuwe standaard voor ondergrondvoorbereiding 

Het UZIN FusionTec-assortiment omvat zeven nieuwe producten, waarvan er vier vanaf inmiddels zijn geïntroduceerd. De overige drie producten zullen op een later moment beschikbaar zijn. Hieronder volgt een overzicht over de beschikbare producten: 

  • UZIN NC 567 standaard vloeivloer
  • UZIN NC 587 sneldrogende hoogwaardige vloeivloer voor dikkere lagen
  • UZIN NC 570 universele snelle egalisatie
  • UZIN NC 580 premium egalisatie

*Met uitzondering van UZIN NC 587 

 

 

 

 

Copyright
© 2024 Business Content Media Den Haag. Niets uit dit artikel of deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch,  op geluidsband of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever Business Content Media/Vakblad Vloeren Business magazine.

Dit artikel is verschenen in Vakblad Vloeren Business magazine, editie Maart/april 2024. Nog geen abonnement of wilt u een abonnement cadeau geven? Mail naar linda@businesscontentmedia.nl voor de meest recente aanbieding