Een tevreden samenwerking in gerealiseerde werken leiden tot een bundeling van krachten en uitbreiding van de Ruys Groep. Eigenaren Arie Selbach (AS Vloerwerken) en Hendrik Ruys (Ruys Groep) zagen kansen om nog meer kennis, service en expertise aan de klant te bieden en om zodoende nog betere, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de eindgebruiker.

AS Vloerwerken realiseert al jarenlang vloeren voor publieke ruimtes, met name in- en op Nederlandse treinstations. AS heeft inmiddels een portfolio aan projecten voor diverse opdrachtgevers zoals NS en ProRail opgebouwd. En met meer dan 25 jaar ervaring in de sector weet Arie als geen ander wat de wensen, eisen, belastingen, logistieke processen en wat de gevraagde duurzaamheid in publieke ruimtes zijn.

Nu AS Vloerwerken bij de Ruys Groep hoort, kan de expertise van alle Ruys-bedrijven ten volle benut worden. De technische kennis en vakmanschap van uitvoering is voor de mensen van Ruys een natuurlijke. Van unieke en ongekende vloerrenovatie deadlines van “SR Vloeren”, de kunststofexpertise bij “De Bedrijfsvloer” en de kennis en kunde in nieuwbouw en cementgebonden producten bij “Ruys Vloeren”. Voor elk probleem een passende vloeroplossing kunnen deze partijen gezamenlijk dan ook meer dan waarmaken.