Op 1 januari 2021 start de samenwerking tussen vloerenproducent BerryAlloc en groothandel Your Floor® uit Oss. Het nieuwe pand van Your Floor® in Wijk bij Duurstede wordt uitgerust met een brand corner van waarin alle vloeroplossingen van BerryAlloc vertegenwoordigd zullen zijn; laminaat, vinyl planken & tegels, parket en high pressure floors. 
“BerryAlloc heeft goede connecties met woninginrichters en Your Floor® met parketspecialzaken,” vertelt Yvonne Brok, Regional Sales Manager Nederland van BerryAlloc. “Bij een samenwerking hebben we beiden een breder speelveld om sterke contacten te leggen. Dit is een strategische zet om verder te groeien op de Nederlandse vloerenmarkt.”
Wat het productaanbod betreft, zullen de high pressure floors – één van de sterkste vloeren op de markt – een speerpunt vormen in deze samenwerking. ”Maar ook de andere vloeroplossingen van BerryAlloc worden door ons aangeboden: van laminaat en parket tot vinyl planken & tegels. ”

Berry Klomp, Your Floor®, en Yvonne Brok, BerryAlloc, poseren voor de compacte parket display van de collectie les exclusifs.