Op maandag 16 augustus opent groothandel PPC haar zesde filiaal. Na Wijk bij Duurstede, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen maakt nu ook Nieuwegein deel uit van de landelijke dekking van PPC.

“Het moment is eindelijk daar! Met trots kunnen wij mededelen dat we maandag 16 augustus de deuren openen van ons spiksplinternieuwe filiaal in Nieuwegein. We hebben er hard aan gewerkt en het resultaat mag er wezen. Met de opening van ons zesde filiaal vergroten wij onze lokale service en bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging, dichtbij de belangrijke verkeersknooppunten Lunetten en Ouderijn, haal jij nóg gemakkelijker bij ons af.”

De groothandel vervolgt: “Zoals je van ons gewend bent beschikt ook PPC Nieuwegein over een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast hebben we in het filiaal ook een showroom waar de concepten overzichtelijk staan gepresenteerd. Het team in Nieuwegein bestaat uit Bart van Engelen, Bas de Groot, Joey Schoonhoven en Marcel Diepstraten. Zij zullen je voorzien van vakkundig advies op maat.”

Het gemak van ons afhaalfiliaal

  • Groot deel van ons assortiment onder één dak
  • Vraag advies aan onze vakkundige medewerkers
  • Spar met concullega’s onder het genot van een bakje koffie
  • Loop het filiaal in en pak zelf alles wat je nodig hebt
  • Binnen vijf minuten kan jij weer onderweg zijn