Wie mag zich dit jaar de beste woningstoffeerder van het land noemen? Professionele interieurvakmannen en -vrouwen kunnen zich nog altijd inschrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) tijdens de vakbeurs Incoda (start 12 september). Tijdens de vakbeurs strijden senioren én junioren met elkaar om deze felbegeerde kampioenstitel. Interesse? Schrijf je snel in!

Misschien ben jij wel de beste woningstoffeerder van het land. Een echte interieurvakman- of vrouw in het leggen van vloeren van laminaat, pvc of tapijt. Er is maar één manier om daarachter te komen: door je in te schrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) tijdens de vakbeurs Incoda in de Evenementenhal in Gorinchem. Dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering.

De inschrijvingen voor (NKWP) zijn nog steeds geopend. Alle professionele interieurvakmannen – en vrouwen op het gebied van woning- en projectstofferen mogen deelnemen om te laten hoe zij dit mooie vak tot in de puntjes beheersen. Het NKWP vindt plaats op 12 september. Elke deelnemer werkt op één dag zo’n 6,5 uur aan de opdrachten, voor de eerste, tweede of derde prijs. Ook zijn er mooie machines en gereedschappen te winnen en ontvangt iedere deelnemer een certificaat. Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel zelf eigen gereedschap mee te nemen.

Ook jongeren doen mee
Ben jij de beste jonge woningstoffeerder van het land? Schrijf je dan vooral in. Want er is naast het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen voor professionals ook een NK voor junioren (onder de 23 jaar). Deze wordt gehouden op dinsdag 14 september.

De organisatie van het NKWP bestaat – net zoals voorheen – uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, brancheorganisatie INretail, Branchevereniging Projectinrichting en InCoDa. Vanaf dit jaar zit ook Floor Artist Dave Amweg van Ocs Interiors in de organisatie.

Voor inschrijvingen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Dave Amweg van Ocs Interiors:  info@ocsinteriors.nl of 06 48 84 27 35.