De vakbeurs InCoDa, Interieur Collectie Dagen vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 september in de Evenementenhal Gorinchem. Het is het vakmoment in Nederland voor de project- en woninginrichter, waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan.

Dit jaar presenteert Quick-Step voor het eerst op een eigen stand van 100 m2, haar paradepaardje van de nieuwe PVC collectie: Alpha PVC. De vloeren uit de Alpha PVC collectie zijn niet alleen levensecht, maar ook waterdicht, stil én gemakkelijk te installeren dankzij onder meer een geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. Quick-Step lanceert in deze collectie ook visgraatvloeren, met alle voordelen van Alpha PVC. Met de nieuwe uitbreidingen en innovaties in deze succesvolle collectie bevestigen de Belgische designers van Quick-Step hun internationale pioniersrol.

Door een revolutionaire oppervlaktetechnologie wordt een realistische reliëfstructuur op elke plank gegarandeerd. Deze bootst de look en het gevoel van natuurlijk hout na en geeft extra diepte. Terwijl klassieke PVC vloeren een toegevoegde structuur hebben die in 3 tot 4 dieptes van de plank gaat, kan Quick-Step met hun nieuwe technologie tot 75 dieptes structuur aan de plank toevoegen. Hierdoor is het design realistischer dan elke andere PVC vloer op de markt.

Vanaf nu is iedere Alpha PVC-plank of tegel uitgevoerd met een geïntegreerde ondervloer. Dit maakt de collectie ideaal voor renovatie. Een ander installatie voordeel is het nieuwe unizip-kliksysteem voor de visgraatvloeren, waarbij je één type plank nodig hebt dat aan beide zijden klikt. Daarnaast is dankzij de innovatieve technologie met het waterdichte kliksysteem de vloer 100% waterdicht.

Bezoek Quick-Step op InCoDa, Stand D106

Meer informatie: www.quick-step.nl