mFLOR heeft ervoor gekozen om haar dealers extra te gaan ondersteunen door middel van Sales Promotors. Hun kerntaken zullen bestaan uit het maximaal informeren en ondersteunen van alle mFLOR dealers; en het optimaliseren van de klanttevredenheid en van het kennisniveau van de medewerkers van de dealers, aldus het merk.

“Met de komst van de Sales Promotors streven wij ernaar dat (potentiële) klanten in de toekomst nog beter geïnformeerd en geïnspireerd kunnen worden. De Sales Promotors ondersteunen daarmee ook de buitendiensten van de mFLOR groothandels INTR. en Peitsman, met wie zij nauw zullen samenwerken. mFLOR is daarom verheugd te kunnen melden dat deze week 2 Sales Promotors starten: Selina Mosk en Harold van Lente.”

Selina over zichzelf: “Door de jaren heen heb ik geleerd hoe belangrijk het is om kennis over te dragen aan klanten en partners. Hoe kunnen we samen successen behalen en uitdagingen aangaan? Daar krijg ik energie van. En dat alles binnen een branche waar een andere passie van mij ligt; woninginrichting. Ik kijk er enorm naar uit om de huidige samenwerkingen van mFLOR te verdiepen en te verbreden.” Harold werkte jarenlang voor Bosgoed (een van de voorlopers van INTR.) en heeft al veel ervaring met de mFLOR vloeren: “In de afgelopen jaren heb ik al veel met woning- & projectinrichters gewerkt en verkocht ik ook mFLOR vloeren. In de afgelopen jaren heb ik mFLOR leren kennen als één van de betere en mooiere pvc vloeren in de markt. In de nieuwe functie van Sales Promotor is mijn doel de product voordelen van mFLOR nog beter op de kaart te zetten, zodat u nog meer handvatten heeft om mFLOR goed te kunnen verkopen.”

Selina is verantwoordelijk voor de klanten in Zuid-Nederland, waaronder de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Harold is verantwoordelijk voor Noord-Nederland en heeft de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen onder zijn hoede. De komende tijd zullen Selina en Harold alle mFLOR dealers gaan bezoeken.

Tevens zullen zij alle relevante producttrainingen gaan verzorgen en de vaste bezetting vormen op de mFLOR stand op de InCoDa beurs (15-17 september in Gorinchem).