advertorial

Bij USFloors, onderdeel van de internationale Shaw Industries group of companies, melden ze enthousiast dat hun COREtec harde meerlagige vloeren momenteel de best verkopende watervaste klikvloeren ter wereld zijn in hun segment. ”Dit succes is vooral te danken aan onze innovatieve benadering van de markt en het product, van de tomeloze inzet van onze medewerkers en, last but not least, van de grote inspanningen die de laatste jaren geleverd werden door onze professionele verdelers. Best iets om samen trots op te zijn, dachten we zo.”

”Veel heeft natuurlijk te maken met het innovatieve karakter van onze COREtec vloeren. Waarin verchilt een COREtec vloer nu precies van enigszins gelijkaardige producten? We halen graag nog even de talloze voordelen van een CORtec vloer aan, die tot dit verkoopsucces geleid hebben:

COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met harde kern, slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

PRO CORE is extra beschermd tegen deuken en krassen. SOUND CORE maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. Coretec STONE is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.”

Meer info? Klik hier.