Douwes Dekker, het consumentenmerk in laminaat- en pvc-vloeren van de Plinten & Profielen Centrale (PPC), introduceert een nieuwe collectie: Galant visgraatlaminaat. Met deze collectie springt het merk in op een van de grootste vloerentrends van dit moment en voegt het, naar eigen zeggen, een extra dimensie toe aan zijn laminaatassortiment.

Galant visgraatlaminaat is een opvallende collectie in vloerdelen van 8 mm dik waarmee je de look van parket in huis haalt. “De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt”, aldus PPC. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd met een HDF-click verbinding. Twee van de vier decoren hebben een authentieke houtlook, de andere twee zijn meer uitgesproken en hebben een vintage uitstraling.

Op dit moment worden alle Douwes Dekker dealers voorzien van nieuwe stalenborden en handwaaiers, zodat de winkelpresentatie helemaal up-to-date is en de consument de nieuwe collectie ook in het echt kan bekijken. Lisa Klaassen, directeur van PPC: “Met deze collectie hebben we een echte eyecatcher in handen en spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar visgraatvloeren. De eerste reacties van de winkeliers en van consumenten op, onder andere, social media zijn overweldigend, dat belooft veel!”

Tijdens speciale Douwes Dekker dealerdagen op 12 en 19 maart wordt er dieper ingegaan op de nieuwe Galant-collectie. Zo staat er een demonstratie visgraatlaminaat leggen op het programma waarbij de dealers tips en tricks krijgen voor het leggen.

Daarnaast is er een inspirerende lezing door veelgevraagd en vermaard spreker Jan van Setten, expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Tijdens een energieke en interactieve sessie neemt hij op prettig confronterende en humoristische wijze zijn publiek mee in hoe de klant echt denkt en beslist en hoe je als verkoper de klant voor je kunt winnen.

Dealers kunnen zich opgeven voor de dealerdag via info@douwesdekker.nl of via hun eigen Douwes Dekker vertegenwoordiger onder vermelding van de datum en het aantal personen. Voor meer informatie over Douwes Dekker Galant visgraatlaminaat zie http://www.douwesdekker.nl/collecties/laminaat/galant