Een wollen kleed geeft het ultieme gevoel van comfort en luxe in huis. “Laat je inspireren door de nieuwe WONDERFUL WOOL collectie van Desso waaruit je zelf een wollen vloerkleed of kamerbreed tapijt op kleur en dessin kunt kiezen en op maat kunt laten maken. Creëer zo een duurzame en warme basis in je interieur met keuze uit vier sfeergroepen: Influences of Red, Touch of Green, Hint of Blue, Tones of Grey”, zo meldt DESSO-Tarkett.

Bij de inrichting van ons huis zijn we milieubewust en omarmen we duurzaamheid, ambacht en eerlijke materialen. Wol staat dan met stip op 1 als natuurlijk materiaal dat authentiek, zacht en warm is. Met een wollen tapijt creëer je dé basis voor een huiselijke en veilige sfeer. Dankzij de diversiteit aan structuren en kleuren in de nieuwe Wonderful Wool collectie, is er voor elke woonstijl een geschikte vloer die de persoonlijke smaak van de bewoners versterkt. Haal de natuur naar binnen en kies voor wol.

Op de werkplek is een wollen vloerkleed een perfecte akoestische oplossing wat belangrijk is als je veel online meetings hebt. Daarnaast geeft wol een gevoel van warmte en gezelligheid en werkt rustgevend door het natuurlijke materiaal en de textuur. Voor de thuiswerkers verlaagt dit de werkstress. De Wonderful Wool collectie is geschikt voor een kamerbreed tapijt of een vloerkleed dat op maat wordt gemaakt in een geometrische of organische vorm. Je kunt ook verschillende wolstructuren en dessins met elkaar combineren voor een verrassend effect. Voor elke woonstijl is er een wollen kleed dat past bij jouw persoonlijke smaak.

Ronde en organische vormen spelen de hoofdrol in de nieuwste woontrends. Maar welke vorm vloerkleed past bij jouw persoonlijke woonstijl? In de Wonderful Wool collectie kun je een keuze maken uit een ronde, ovale, geometrische en zelfs een organische vorm voor je
vloerkleed op maat. In de eetkamer wordt het met een kleed meteen een stuk warmer en behaaglijker. Het voordeel van wol is dat het vuilafstotend is en gemakkelijk schoon te maken; vlekken haal je er met lauwwarm water uit door voorzichtig te deppen.

De Wonderful Wool collectie is opgebouwd uit 4 sfeergroepen met in de basis lichte naturelle tinten en vier kleuraccenten in rood, groen, blauw en grijs. Van de trendkleur rood heb je maar een paar accenten in het interieur nodig, om de sfeer op te warmen. In de sfeergroep Influences of Red worden nieuwe design meubelen met vintage gecombineerd voor een eclectische woonstijl.

De nieuwe Wonderful Wool collectie is grotendeels van sterke, witte en schone wol uit Nieuw-Zeeland gemaakt. Vandaar de heldere
kleuren en de veerkracht van een wollen tapijt. Maak je interieur warm en natuurlijk met wol voor optimaal comfort, warmte en een relaxte sfeer. Kies je favoriete kwaliteit, kleur,vorm, afmeting én afwerking. Alle vloerkleden worden uitgevoerd met een origineel Desso label dat staat voor een duurzaam productieproces, kwaliteit en garantie.