SKYLT is inmiddels meer dan 15 jaar ongeëvenaard op het gebied van onzichtbare bescherming, van zowel parketvloeren als allerhande interieurbetimmering en meubels. Nu is er voor minerale ondergronden de SKYLT Sealer.

De SKYLT Sealer maakt het behandeled oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen SKYLT Original behoud je het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand en bescherm je die tegen vuil en vlekken. De sealer heft het wateraantrekkende karakter van minerale oppervlakken op, zodat je het af kunt lakken met SKYLT. Hoewel SKYLT Sealer aanvankelijk een lichte verkleuring geeft aan het oppervlak zie je daar niks meer van zodra het is afgewerkt met SKYLT Original. Ideaal voor een aanrechtblad, vloer van beton ciré of een stoere, industriele wand van cement. Met SKYLT Sealer behoud je de pure en authentieke karakter van het object. SKYLT Sealer is vanaf 19 oktober verkrijgbaar in de groothandel.

 

“Ook nieuw in ons assortiment is de STEP Parketlak 1K Ultramat. De parketlak is extreem makkelijk in gebruik en heeft een ultramatte uitstraling. Het is de perfecte aanvulling naast onze 1K parketlakken met een mat en satijn afwerking. STEP Parketlak 1K Ultramat heeft geen 2e component nodig en is dus economisch in gebruik. De ultramatte lak is te combineren met de STEP grondlakken. Zo krijg je met de STEP Grondlak Warm een mooie, warme uitstraling. Net zoals onze andere lakken is de STEP Parketlak 1K Ultramat ontwikkeld in samenwerking met ervaren parketteurs. Want hoewel vloeren lakken echt een vak is, willen wij het niet moeilijker maken dan het is. Even schudden en lakken maar! STEP Parketlak 1K Ultramat is vanaf 26 oktober verkrijgbaar in de groothandel.”

Nieuwsgierig geworden? Bezoek RIGO Verffabriek tijdens de Interieur Collectiedagen 31 januari t/m 2 februari en laat je inspireren.