Van september tot december 2021 reist BerryAlloc door Europa met haar BerryAlloc Experience Tour. De vloerenfabrikant stak een grote truck volledig in BerryAlloc-stijl, van binnen en van buiten. Een rijdende showroom dus, waar het volledige productaanbod te ontdekken valt op een leuke, creatieve manier – onder meer met interactieve tests voor de vloerkwaliteit.

Ook de laatste innovaties zijn er te zien zoals 100 procent waterbestendig laminaat, de sterkste high pressure floors, het snelle en simpele DreamClick®-installatiesysteem en de nieuwste parketcollectie met innovatieve en oplosmidelvrije Ultimtec®-lak. Na meer dan een jaar social distancing wil BerryAlloc weer dichter bij haar klanten staan, weer samen onderweg gaan. En dat mag met een vleugje plezier en creativiteit, in de BerryAlloc-showroom op wielen, die Europa doorkruist: van klantenbezoeken en -events tot exclusieve VIP-evenementen op prachtige, unieke locaties met food & drinks.

Op 8 september beet Frankrijk de spits af. Deze maand rijdt de truck door België met stops in Oost-Vlaanderen, Brussel en Luik. In november trekt hij verder door Polen en Tsjechië. Dan tourt hij door Duitsland, om in december te eindigen in Nederland – met een totaal van zo’n 14.000 kilometer op de teller.

Wie de deuren van de truck opent, opent de wereld van BerryAlloc. Klanten worden ondergedompeld in een complete ervaring, terwijl ze de verschillende producten ontdekken. De truck bestaat uit vier zones: laminaat, high pressure floors & walls, vinylplanken en -tegels en parket. Er is in elke zone iets te ontdekken. Zo loopt er in de laminaatzone water over de vloer, om zijn waterbestendigheid aan te tonen. In sommige zones test je zelf of de USP’s overeenkomen met de realiteit: bij de high pressure floors ontdek je bijvoorbeeld hoe sterk de vloer wel is – spoiler alert volgens de fabrikant: de sterkste op de markt – en bij de Pure-collectie, volgens BerryAlloc de stilste vloer bij de vinylplanken en -tegels, hoor je hoe gedempt het geluid klinkt als je met een naaldhak op de vloer tikt. Er is ook een zone om het supersnelle en eenvoudige DreamClick®-installatiesysteem te testen, met verschillende mix & match-planken en -tegels.

BerryAlloc streeft naar vloeren van de beste kwaliteit, met ingenieuze technieken en gebruiksvriendelijke troeven. In 2008 bracht BerryAlloc de hydro+-technologie op de markt, wat de vloerenfabrikant tot pionier en leider maakt in waterbestendige laminaatvloeren. Intussen maakt BerryAlloc naar eigen zeggen de sterkste vloeren ter wereld met haar High Pressure Floors, hebben ze “het snelste en eenvoudigste installatiesysteem met DreamClick® en zorgt het innovatieve, matte Ultimtec®-vernis zonder solventen en chemische reagentia voor de optimale bescherming en een natuurlijke look van jouw parket. Net als premium kwaliteit, staan ook gebruiksgemak, duurzaamheid, design en esthetiek op het prioriteitenlijstje.” De truck zal ook een blik geven op de nieuwe grafische identiteit van de vloerenfabrikant, waarbij plezier en positiviteit centraal staan.